Het voelt als thuiskomen

Door Ed en Jolanda Bakker - 22-09-2017 15:51

Heerlijk om weer terug te zijn. Wij zijn rond 20.30 uur aangekomen in Saskatoon waar wij weer hartelijk werden ontvangen door Doug & Barbara die onze RV al gezellig hadden gemaakt. Bed opgemaakt en de kachel aan (helaas hebben wij deze al nodig). Wat een topontvangst! 

Wij hebben een prima reis achter de rug. Alles liep soepel. Omdat wij stand-by vlogen moet je altijd maar afwachten of je mee komt op de vlucht. Gelukkig waren wij nr 1 en 2 op de lijst dus dat gaf geen probleem. Heerlijk 2 stoelen vrij in de business class. Wat een verwennerij, daar zeg je geen nee tegen😉👌🏻. De vlucht vertrok weliswaar met een half uur vertraging, dat was wat minder, maar ze wisten de tijd in te halen (verzocht om wat harder door te vliegen 😜),  zodat wij op tijd en uitgerust in Calgary aankwamen. Op de luchthaven in Calgary verliep ook alles perfect. Binnen een mum van tijd waren wij door de douane, waren wij in het bezit van onze koffers en de huurauto. Drie kwartier later reden wij weg van de Airport richting Saskatoon. That was easy!

Jammer genoeg was het weer niet echt lekker. Minder voor ons, maar hier zitten ze om regen te springen. Met zware bewolking, regen en behoorlijk koud - 3c - reden wij uit Calgary weg. Al vrij snel werd het wel wat droger. Onderweg veel kleine (shower) buitjes gehad met waanzinnige dreigende luchten. Prachtig om te zien. Doordat de temperaturen in deze tijd van het jaar zo schommelen kun je al goed het begin van de herfst zien. De bomen beginnen al licht te kleuren. Hopelijk zien wij een stukje van de “Indian Summer”. Onderweg niet veel meegemaakt. Weinig tot geen wildlife en vrij rustig op de weg, waardoor wij in no time (6 uur) in Saskatoon aankwamen.

Hoe mooi kan je t hebben. Tot morgen!

 

Reacties

MoniqueMINImo 22-09-2017 17:29 {{button-49620}}

Heerlijk zo'n welkom super lief.
Tijd om te gaan genieten van jullie schitterende RV , lfamilie en leuke vakantie 👍🏼👍🏼👍🏼

Marijke 24-09-2017 19:24 {{button-49712}}

Wat heerlijk weer. Hopelijk wordt het weer ook beter. Heel veel plezier toegewenst. Laat ons maar lekker meegenieten van jullie prachtige verhalen.💋
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan