4 mei

Door Thea en Wout van Dijk - 05-05-2022 04:10

Vandaag begonnen we in een ijskoud Bryce. We reden de scenic byway Hwy 12. Genoeg weer te zien onderweg. We besloten te stoppen bij Escalante Petrified Forst SP. Daar hebben we de trail gelopen langs de stukken versteend hout. Ook hier spreken de foto's weer voor zich. De planning was om te stoppen in Escalante, maar we hadden nog tijd genoeg om door te rijden naar Torrey. Daar wilden we een camping uitproberen, die al vol was en ons doorverwees naar Sand Creek. Deze camping hebben we tien jaar geleden ook bezocht, maar hebben nu nieuwe eigenaren.

Dat we nu al in Torrey zitten, betekent dat we morgen meer tijd hebben voor Capital Reef NP. En ook hier kwam, niet voor het eerst, bij de afwas een Amerikaan naar ons toe die vroeg of wij uit de staat Washington kwamen. "No, our RV has a licenceplate from Washington, but we are from the Netherlands, Europe. ". En dan weet je al gauw dat je te maken hebt met een Amerikaan uit Washington, die overwinterd heeft in Phoenix, Arizona en die nu via Wyoming op weg is naar huis, die veel Nederlanders gesproken heeft toen hij vlak voor COVID in Spanje een stuk Santiago route liep. En dat geeft mij dan weer de gelegenheid om te vertellen dat ik in juni weer terugkom, voor een roundtrip in Wyoming maar dan samen met onze zoon. En natuurlijk gaat het over de prijzen, de oorlog in Oekraïne en Putin.

Tot slot, het landklimaat hier doet goed z'n best: gisteren onder de tien graden C, vandaag tussen en tien en de twintig en morgen naar verwachting boven de twintig. En dan zal ook de wind eens afnemen.

Reacties

Job Jansen 05-05-2022 10:09 {{button-61724}}

Hopeijk kunnen jullie een mooi plekje vinden in Capitol Reef. De campground (fcfs) zit al vrij vroeg vol vroeg

Chris van Dijk 05-05-2022 10:35 {{button-61725}}

Bedankt
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan