Auteurs

Onze bloggers stellen zich hieronder kort voor.

Emma Broekhuizen

Vroeger plakte Emma haar reisdagboek vol met bloemetjes en bonnetjes. Tegenwoordig staat 'ie online en vol met foto's en muziek. Als tekstschrijver voor Tioga Tours produceerde Emma stapels artikelen over steden, dorpen, natuurparken en geschiedkundige kwesties in Amerika en Canada. Nu, als communicatiemedewerker, verslindt ze Lonely Planets, reisprogramma's en travelblogs. Op beurzen voorziet ze je graag van reisadvies of een regiopresentatie. Intussen weet ze behoorlijk wat van deze twee landen! Na haar campertrips door West-Amerika en Yukon is haar honger om de wereld te zien nog lang niet gestild.

Emma

Maurits van den Toorn

Maurits van den Toorn is historicus en journalist, in het verleden onder meer bij de Staatscourant, met als specialisatie verkeer en vervoer. Ook schreef hij voor de vakbladen PM Public Mission en SC. Hij heeft er geen enkel bezwaar tegen om met enige regelmaat de Verenigde Staten en Canada te bezoeken. Voor Tioga Tours geeft hij zijn opinie over politieke zaken, bijzondere personen en opvallende gebeurtenissen in de VS en Canada. Hij geeft je tekst en uitleg bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2016 en alles wat daarbij komt kijken.

Maurits

Irene Hummel

Tijdens haar rondreizen door Amerika en Canada werd Irene verliefd op de rode rotsen van Monument Valley, de besneeuwde bergtoppen van de Rocky Mountains en de adembenemende route 101 tussen LA en San Francisco. Amerika en Canada hebben sindsdien haar hart gestolen. Daarom besloot ze om van haar twee grote passies, schrijven én reizen, haar werk te maken en studeerde toerisme en journalistiek. Het allerliefst wil ze ook anderen aansteken met haar enthousiasme en het reisvirus!

Irene

Lisa Huis in 't Veld

Lisa studeerde Nederlandse Taal & Cultuur. Enkele jaren geleden vond ze het tijd om haar horizon te verbreden en de VS te bezoeken. Ze raakte verknocht aan de schitterende natuur en vertoeft sindsdien enkele weken per jaar aan de overzijde van de Atlantische Oceaan. Haar ontdekkingen lees je in de blogs die ze voor Tioga Tours schrijft.

Lisa

Onze redactie

Tioga Tours heeft een eigen redactie. Zij zijn verantwoordelijk voor de inhoud van onze magazines, infoboeken en webteksten, maar zij bloggen ook. Lisa Huis in 't Veld, Emma Broekhuizen en Irene Hummel zijn dagelijks op zoek naar interessante verhalen, bijzondere bezienswaardigheden en opmerkelijke nieuwtjes uit Amerika en Canada.

Lisa, Emma en Irene

Coen van Rossum

Coen van Rossum is masterstudent Nederlandse Letterkunde. Naast een interesse in literatuur heeft hij een passie voor sport, want hij heeft naast zijn studie op hoog niveau in Nederland gerugbyd. Voor Tioga Tours richt hij zich op de vier grote Amerikaanse sporten, die voor Nederlanders redelijk onbekend zijn: American Football, basketbal, ijshockey en honkbal. Op zoek naar een sportief element in je trip door de VS? Coen praat je er doorheen.

Laatste blogs van Coen van Rossum:

Teddyberen gooien voor het goede doel
Coen
Superaanbieding camperhuur Canadream
Bekijk de Voorjaarsspecial
Kom naar de Reizigersbeurs op 19 maart in Hilversum
Meld je gratis aan