Auteurs

Onze bloggers stellen zich hieronder kort voor.

Onze redactie

Tioga Tours heeft een eigen redactie. Zij zijn verantwoordelijk voor de inhoud van onze magazines, infoboeken en webteksten, maar zij bloggen ook. Lisa Huis in 't Veld en Emma Burgers zijn dagelijks op zoek naar interessante verhalen, bijzondere bezienswaardigheden en opmerkelijke nieuwtjes uit Amerika en Canada.

Onze Redactie

Irene Hummel

Tijdens haar rondreizen door Amerika en Canada werd Irene verliefd op de rode rotsen van Monument Valley, de besneeuwde bergtoppen van de Rocky Mountains en de adembenemende route 101 tussen LA en San Francisco. Amerika en Canada hebben sindsdien haar hart gestolen. Daarom besloot ze om van haar twee grote passies, schrijven én reizen, haar werk te maken en studeerde toerisme en journalistiek. Het allerliefst wil ze ook anderen aansteken met haar enthousiasme en het reisvirus!

Irene

Emma Burgers

Op haar veertiende spotte ze haar eerste zwarte beer, stormde terug de camper in, maar wist: hiervan moet ik meer zien. Verliefd op Canada haalt ze sinds dit jaar de banden met óók nog Amerika aan op de redactie van Tioga!

Emma

Maurits van den Toorn

Maurits van den Toorn is historicus en journalist, in het verleden onder meer bij de Staatscourant, met als specialisatie verkeer en vervoer. Ook schreef hij voor de vakbladen PM Public Mission en SC. Hij heeft er geen enkel bezwaar tegen om met enige regelmaat de Verenigde Staten en Canada te bezoeken. Voor Tioga Tours geeft hij zijn opinie over politieke zaken, bijzondere personen en opvallende gebeurtenissen in de VS en Canada. Hij geeft je tekst en uitleg bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2016 en alles wat daarbij komt kijken.

Maurits

Rik ten Wolde

Rik ten Wolde woont met zijn gezin in Utrecht. In 2018 trokken ze langs de westkust van Amerika met een camper. Over deze reis schreef Rik een gastblog voor gezinnen met jonge kinderen, die het avontuur ook willen opzoeken!

Laatste blogs van Rik ten Wolde:

Gastblog: 10 reistips voor jonge gezinnen
Rik en zijn familie

Jeroen den Blijker

Jeroen den Blijker is in het dagelijks leven chef redactie Natuur & Duurzaamheid bij Trouw. Maar speciaal voor Tioga Tours schrijft hij over zijn reiservaringen. Dit varieert van gespannen zijn voor je eerste camperrit tot een beschrijving van de vrijheid van fietsen door Canada. Op zoek naar een ervaringsdeskundige? Jeroen praat je bij.

Laatste blogs van Jeroen den Blijker:

Camperervaring
Jeroen
Boek nu al je camper voor 2020
bij Cruise America of Cruise Canada
Kom zaterdag 23 februari naar onze Infodag in Zwolle.
Meer informatie