Auteurs

Onze bloggers schrijven over de mooiste bestemmingen voor Tioga Tours en ViaTioga. Ze stellen zich hieronder kort voor.

Sascha van Zonsbeek

Als kind pakte Sascha een rugzak in en vertelde haar ouders ‘dat ze een reisje ging maken’. Hoewel ze destijds niet verder kwam dan het einde van de straat, is ze niet meer gestopt met reizen en verhalen vertellen. Deze passies combineerde Sascha in haar twee studies: Toerisme en Communicatie. Noord-Amerika is een groot favoriet, maar ook in Europa zoekt ze graag de grenzen op.

Zion National Park

Onze redactie

Tioga heeft een eigen redactie, voor zowel Tioga Tours als ViaTioga. Zij zijn verantwoordelijk voor de inhoud van onze magazines, infoboeken en webteksten, maar zij bloggen ook. Lisa Huis in 't Veld en Emma Burgers zijn dagelijks op zoek naar interessante verhalen, bijzondere bezienswaardigheden en opmerkelijke nieuwtjes over onze bestemmingen.

Onze Redactie

Irene Hummel

Irene schrijft al een tijdje voor Tioga en sinds november 2020 ook voor ViaTioga. Ze is gek op Griekenland en is altijd op zoek naar authentieke locaties die nog niet worden overspoeld door massatoerisme. Bij iedere bestemming probeert Irene een link met de muziek- of filmgeschiedenis te achterhalen.

Irene in Griekenland

Lisa Huis in 't Veld

Lisa raakte tijdens haar eerste Amerika-reis verknocht aan de schitterende natuur en vertoeft sindsdien enkele weken per jaar aan de overzijde van de Atlantische Oceaan. Haar ontdekkingen lees je in de blogs die ze voor Tioga Tours schrijft.

Laatste blogs van Lisa Huis in 't Veld:

De mooiste nationale parken van West-Canada
Lisa
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!