Onze redactie

Tioga Tours heeft een eigen redactie. Zij zijn verantwoordelijk voor de inhoud van onze magazines, infoboeken en webteksten, maar zij bloggen ook. Lisa Huis in 't Veld en Emma Burgers zijn dagelijks op zoek naar interessante verhalen, bijzondere bezienswaardigheden en opmerkelijke nieuwtjes uit Amerika en Canada.

Onze Redactie

Blogs van Onze redactie

13x Oranje boven

Fri 27 Apr 2018 9:59

Speciaal voor Koningsdag steken we onze blog in een oranje jasje. Met zoveel prachtige feloranje landschappen in de Verenigde Staten is dat een fluitje van een cent. Kijk en geniet mee!

Reizigersbeurs 2018

Tue 27 Mar 2018 19:55

Na het grote succes van voorgaande jaren organiseerden we op zaterdag 24 én zondag 25 maart alweer onze vijfde editie van onze Reizigersbeurs. Deze beurs voor en door reizigers vond dit jaar voor het eerst plaats in onze eigen belevingsruimte in Zwolle. In totaal kwamen er meer dan 1200 reizigers langs om informatie en tips in te winnen over hun geplande reis naar Amerika of Canada.

Vogels spotten in Noord-Amerika

Wed 4 Oct 2017 15:05

Voor vogelvrienden Bernard en Joke van Doormaal is een reis niet compleet zonder het spotten van vogels. Dus toen ze hun reis door Noord-Amerika uitstippelden, zochten ze meteen uit welke vogels ze waar konden verwachten. Tijdens hun vakantie trokken ze er op uit om die vogels met hun camera vast te leggen. Bernard: “Deze reis door Noord-Amerika is voor vogelspotters de moeite waard! Dit zi

Winnaars fotowedstrijd 2017

Sun 3 Sep 2017 11:00

Het is inmiddels een jaarlijks terugkerend fenomeen: onze fotowedstrijd! We vroegen iedereen die het afgelopen jaar met Tioga Tours een reis maakte door Amerika of Canada om zijn mooiste vakantiemomenten vast te leggen en toe te sturen. We ontvingen talloze schitterende inzendingen. Dit zijn wat ons betreft (in willekeurige volgorde) de winnaars van onze fotowedstrijd 2017!

Tips voor je autoreis

Sat 19 Aug 2017 8:19

Tips voor een onbezorgde autoreis door Amerika of Canada. Van handige tips voor onderweg (koop een koelbox/koeltas) tot dingen die je vooraf kunt regelen om je reis voorspoedig te laten verlopen, zoals een goed navigatiesysteem.

Belangrijk wegennieuws voor reizigers

Tue 1 Aug 2017 17:28

Ga je binnenkort op reis naar de VS of Canada? Kijk hieronder of er belangrijke updates zijn over plaatsen op jouw route. In dit overzicht vind je enkel de belangrijkste wegafsluitingen en updates over bijvoorbeeld bosbranden waardoor bezienswaardigheden zijn afgesloten. Dit is geen volledig overzicht.

Kosten ter plekke

Sun 23 Jul 2017 10:00

Je hebt gespaard en je reis naar Amerika of Canada is geboekt. De vakantie kan beginnen! Met welke kosten moet je ter plekke nog rekening houden? In deze blog geef ik je een indruk, gebaseerd op mijn eigen camperreis door West-Amerika. Let op: de kosten verschillen per regio, reisgezelschap, voertuig en wensen!

Bagage vertraagd of beschadigd

Thu 13 Jul 2017 10:00

Je hebt zorgvuldig je koffer ingepakt en staat na een lange vlucht te wachten bij de bagageband. Tot je schrik zie je dat iedereen verenigd is met zijn bagage, maar jouw koffer is er niet bij. Gelukkig komt dit bijna nooit voor, maar wat moet je doen als je bagage kwijt of beschadigd raakt tijdens de vlucht?

Alternatieven voor Wells Gray

Mon 10 Jul 2017 19:20

UPDATE! Wells Gray Provincial Park is per 25 juli weer geopend en toegankelijk voor publiek! De informatie hieronder is van 10 juli. Wells Gray Provincial Park is tijdelijk afgesloten voor publiek. Dit is omdat er in British Columbia momenteel bosbranden zijn. Het is uitsluitend een voorzorgsmaatregel: er is geen brand in het park. Erg jammer natuurlijk, als je dit watervalpark graag wilde

Tioga Tours verhuist

Fri 23 Jun 2017 10:00

Vechten om een bureau en dringen bij de wc’s: het hoeft niet meer! Omdat we na twaalf jaar uit onze jas zijn gegroeid in Sint Jansklooster, zijn we in het weekend van 23-24 juni verhuisd naar een prachtig pand in Zwolle!

Infodag zat. 23 nov @ Zwolle
drie regio's, twee campers
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan