Vraag een vrijblijvende offerte

Camper huren Florida

Via ons huur je gemakkelijk en zonder zorgen een camper in Florida. Wij werken samen met alle grote camperverhuurders in Amerika en bieden jou een scherpe prijs. Je kan een camper huren in Orlando, Miami of in een andere stad naar keuze. Zolang de verhuurder maar een verhuurlocatie in die betreffende plaats heeft. Onze reisadviseurs staan voor je klaar met tips over campers huren in Florida en delen graag al hun reiservaringen met je!

Snel naar

Camperhuur Florida Camperhuur Florida

Veelgestelde vragen camperhuur Florida

Camper of auto huren in Florida?

Je kan zowel een auto als een camper huren in Florida. Het een is niet per se beter is dan het ander. Het is net waar jouw voorkeur naar uitgaat. Bij twijfel kan je altijd contact opnemen met onze reisadviseurs die graag meedenken en je vragen kunnen beantwoorden. Lees ook eens onze blog over autohuur versus camperhuur waarin de voor-en nadelen worden beschreven van beide manieren van reizen. Kies je voor een hotelkamer met uitzicht op zee of wil je met je huurcamper aan het strand staan en slapen met het geluid van de oceaan op de achtergrond?

Met welke camperverhuurders in Florida werken jullie samen?

Wij hebben verschillende camperverhuurders in Florida in ons aanbod, waaronder Road Bear, El Monte en Cruise America. De verschillen tussen verhuurders zitten in de leeftijd van de vloot, de luxe van de campers en de plaatsen waar ze een verhuurlocatie hebben. Vanzelfsprekend verschillen de verhuurders en modellen daardoor ook van prijs. Het loont daarom om de verschillende verhuurders met elkaar te vergelijken.

Welke campers kan ik huren in Florida?

De camperverhuurders in Florida hebben allemaal hun eigen vloot met campermodellen. Zo heb jij de keuze tussen een compacte campervan, mediumsize camper of een grote familiecamper. Kijk goed naar de indeling van de campers, de bedafmetingen en de faciliteiten om te beslissen of de camper voor jouw reisgezelschap geschikt is. Zo hebben de meeste campers een eigen keuken, douche en toilet, maar hebben ze niet allemaal een vast bed achterin of een uitschuifbaar woongedeelte.

Kan ik een camper huren in Florida en in een andere staat inleveren?

Zeker! Jouw route, jouw keuze. Je kan een camper in Florida huren en hier een rondje rijden. Je kan bijvoorbeeld ook een camper huren in Miami en inleveren in New York. Let er dan goed op dat de verhuurder in beide steden een locatie heeft. Bij de ene verhuurder heb je wat dat betreft meer keus dan bij de ander. Cruise America is de verhuurder met de meeste verhuurlocaties.

Waar vind ik nog meer info over camperhuur in Florida?

We begrijpen dat er veel komt kijken bij het huren van een camper in Florida en dat je waarschijnlijk nog meer vragen hebt. Voor je al vragen over camperhuur in Amerika ga je naar onze vraagbaak-pagina. Hier lees je meer over verzekeringen, reizen met kinderen, borg, visa, rijbewijzen et cetera.

Vraag een vrijblijvende offerte
24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan
{{javascripts}}