Vraag offerte

Campermodellen van Native Campervans

Logo Native CampervansNieuw in ons aanbod! Native Campervans verhuurt in het westen van de VS compacte basic campervans. Ze zijn zo groot als een minibus, waardoor ze eenvoudig te besturen zijn en relatief zuinig zijn qua verbruik. Een Native-camper is een duurzame keuze en ideaal voor avontuurlijke reizigers. Je huurt deze campervans in Las Vegas, Denver en Salt Lake City.

The Smalls


15,7 feet / 4,8 meter

The Smalls is het kleinste model van Native Campervans en geschikt voor 2 personen. De zuinige motor zorgt voor duurzame kilometers door het Amerikaanse landschap. Er is handige bergruimte, een gootsteentje, een 1-pits gasfornuis en koelbox. Een perfect budgetvriendelijk model voor de avontuurlijke reiziger die graag buiten is. Let op: deze camper heeft geen stopcontacten/hook-upmogelijkheden, maar wel een extra accu om je apparaten op te laden.

Bekijk camper bij Native Campervans

The Smalls campervan

The Biggie


17,7 feet / 5,4 meter

The Biggie van Native Campervans is geschikt voor 2 personen. De krachtige motor zorgt voor comfortabele kilometers door bergachtige streken. Er is een functioneel keukentje met gootsteen, tweepits gasfornuis en koelkastje. Let op: deze camper heeft geen stopcontacten/hook-upmogelijkheden, maar wel een zonnepaneel.

Bekijk camper bij Native Campervans

The Biggie campervan

The Squad


17,7 feet / 5,4 meter

The Squad is het grotere model van Native Campervans! Wij adviseren dit model voor 2 of eventueel 3 personen. Deze camper heeft een tweepersoonsbed en kan uitgebreid worden met een daktent. Aan de achterzijde van de camper bevindt zich een compleet keukentje met tweepits gasfornuis, gootsteen en koelbox. In de camper is zelfs een eettafeltje! Let op: deze camper heeft geen toilet aan boord. Er zijn ook geen stopcontacten/hook-upmogelijkheden, maar wel een 150 Watt zonnepaneel.

Bekijk camper bij Native Campervans

The Squad campervan

Vraag offerte

Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan