Lake Charles, Louisiana

Lake Charles Louisiana Deze middelgrote stad ligt aan het gelijknamige meer Lake Charles en wordt ook wel Louisiana's Playground genoemd om de vele recreatiemogelijkheden. Bezoek staatspark Sam Houston Jones waar je veel vogels spot en mooie wandelingen maakt. Ook kun je fijn picknicken langs een van de vele meren. Lake Charles ligt aan een prachtige National Scenic Byway autoroute, genaamd Creole Nature Trail.

Bezienswaardigheden & activiteiten

Creole Nature Trail

Als je over de 288 kilometer lange All-American Road reist, rij je door een diversiteit aan natuurlijke landschappen. Langs de vele meren, moerassen, Wildlife Refuges en staatsparken spot je meer dan 200 vogelsoorten, alligators en ander wildlife. Onderdeel van deze trail, ook wel Louisiana's Outback genoemd, is een 40 kilometer lange route langs de stranden aan de Golf van Mexico.

Creole Nature Trail Louisiana

Sam Houston Jones State Park

Enkele populaire wandelpaden in Sam Houston Jones State Park zijn de Longleaf Pine Trail en de Bald Cypress Trail. Langs de paden zijn er verschillende uitkijkpunten waar je de lokale flora en fauna kunt bewonderen waaronder vogels, herten, alligators en schildpadden. Het park heeft ook een golfbaan, er zijn vissteigers, je kunt er goed kanoën en er zijn mooie picknickplekjes te vinden.

Sam Houston Jones State Park Louisiana

Klimaat

Bovenstaande klimaatgegevens zijn historische gemiddelden voor de plek op de kaart. Het weer is onvoorspelbaar, deze gegevens dienen dan ook puur als indicatie.

Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 15 juni, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan