Flathead Lake State Park, Montana

Flathead Lake Rond het vijfhonderd vierkante kilometer grote Flathead Lake liggen zes verschillende staatsparken. De meest bekende zijn de aan de westzijde gelegen Big Arm en West Shore. Hier zijn alle activiteiten mogelijk die je bij een meer verwacht: van varen en zwemmen tot wandelen en wildlife spotten. Aan de Big Arm Bay ligt het Big Arm - Flathead Lake State Park, met een lang kiezelstrand dat erg geliefd is onder zonaanbidders en zwemmers. Je vindt er een fraaie camping en de wandelpaden bieden mooie uitzichten op de omliggende bergen. In het West Shore - Flathead Lake State Park draait het meer om vissen en varen langs de rotsachtige kust. Een rondje om het meer (per auto/camper!) biedt je adembenemende uitzichten, gezellige dorpjes en een kleurrijke 'small town'-cultuur. Als je een duik neemt in het meer, pas dan goed op voor het Flathead Lake Monster!

Klimaat

Bovenstaande klimaatgegevens zijn historische gemiddelden voor de plek op de kaart. Het weer is onvoorspelbaar, deze gegevens dienen dan ook puur als indicatie.

In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Reis de wereld rond in één dag! Presentaties en informatie over de mooiste bestemmingen. Kom gratis beleven op 27 november
Woon je in Zuid-Nederland of Vlaanderen? Kom zondag naar Breda voor onze roadshow!
Snel aanmelden
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!