Jacob Lake Campground Fredonia, Arizona

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Jacob Lake Campground
Grand Canyon Highway
Fredonia Arizona 86022
Verenigde Staten

GPS-locatie:
36.712045807, -112.215465903

Website:
http://www.recreation.gov

Aanvullende informatie:

Op de kruising van de 89 alt met de 67.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Geen hook-up plaatsen
  • Reserveren niet mogelijk
  • Tenten toegestaan
  • Vuilwater dumpen
  • Water bijvullen

Overige faciliteiten

  • In de winter gesloten.

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (9)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 9
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 26-05-2022 door

Goed onderhouden camping met ruime plekken. Er zijn alleen toiletten aanwezig en hier en daar wat water tappunten. Vriendelijke host. Camping ligt op ca 7000 feet, dus dat kan even wennen zijn.

Kosten per nacht: $25

Bezocht op 21-09-2019 door

Campground in State Park, geen voorzieningen, alleen vault toilets, maar die zijn heel erg schoon, zelfs handsanitizer aanwezig. Vriendelijke camphost die de campground erg netjes houden. Goed uitgangspunt voor bezoek Grand Canyon Northrim. 2 nachten gestaan. Ook deze camping stond vol!

Kosten per nacht: $20

Bezocht op 08-08-2018 door

Mooi gelegen in de bossen op de weg naar de North rim Grand Canyon. firepit met BBQ. Dennenappels genoeg om vuur aan te steken. Sanitair was slecht. Dixie's met gat in grond. Daarom 1 ster eraf.

Bezocht op 01-08-2018 door

Fijne natuurcamping op goede afstand van de North-Rim, wat zeker een bezoek waard is! We hebben hier rustig gestaan op een grote plek met voldoende afstand tot anderen. De WC's waren schoon en dichtbij de plek. Wij hadden vooraf gereserveerd, maar op een deel van de camping hoeft dit niet.

Kosten per nacht: $25

Bezocht op 14-07-2017 door

Ruime plek tussen de bomen en daarmee zijn alle positieve zaken genoemd. Beheerders doen vast hun best maar het is een camping in verval en de wc's zijn zo smerig dat we blij waren met ons camperwc'tje. Slechtste camping van de ruim 25 campings die we hebben bezocht. De camping is wel op goede rijafstand van de North rim.

Kosten per nacht: $52

Bezocht op 26-07-2016 door

Deze National Forest camping ligt op 50 km van de Grand Canyon North Rim en is een acceptabel alternatief als de North Rim camping en de Demotte National Forest camping (+/- 25 km van North Rim) vol zijn. De camping kan gereserveerd worden. Heeft minimale faciliteiten.

Kosten per nacht: $18

Bezocht op 27-05-2016 door

Fijne, rustige natuurcamping met ruime plaatsen, natuurlijk met vuurplaats en grote stenen picknicktafel. De gezellige campinghosts verkopen graag een bundeltje brandhout. De 'vault'-toiletten worden keurig onderhouden. Wel enige geluidsoverlast van de naastliggende highway. Er is helaas geen dumpgelegenheid in de directe omgeving. Jakob Lake ligt op 44 mijl van de North Rim van de Grand Canyon. We verbleven drie dagen op deze camping in het Memorial-Day weekend. Reservering was noodzakelijk in deze periode.

Kosten per nacht: $18

Bezocht op 01-08-2015 door

Deze camping is behoorlijk vervallen. Op zich is alles er, maar vraag niet hoe. De wc's zijn dixies, zonder licht als het buiten donker is. De douches kosten 2,25 voor 5 minuten, terwijl de camping zelf al behoorlijk duur is. De plaatsen zijn erg krap. De vriendelijkheid van de beheerders is wisselend, aan het begin werden we zeer kortaf te woord gestaan maar iemand anders was vriendelijker. Al met al het geld niet waard.

door op 28-09-2010

Mooie plek. We stonden hier maar 1 nacht en dat was te weinig om de omgeving goed te verkennen. Een aanrader voor de rustige kampeerder.

Schrijf een review
24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan