Havasu Falls RV Resort Lake Havasu City, Arizona

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Havasu Falls RV Resort
3493 Arizona 95
Lake Havasu City Arizona 86404
Verenigde Staten

GPS-locatie:
34.5378602, -114.3546461

Telefoonnummer:
+1-877-843-3255

Website:
http://www.havasufallsrvresort.com

E-mailadres:
thefalls@npgcable.com

Aanvullende informatie:

*Let op: dit is het Havasu Falls RV Resort. Er is ook een Havasu RV Resort.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Propaan verkrijgbaar
  • Vuilwater dumpen
  • Wasserette
  • Water bijvullen
  • Wifi
  • Zwembad

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (4)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 4
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 17-08-2022 door

Deze camping ligt in het niets, wist eigenlijk ter plekke niet meer waarom we deze plek hadden gekozen. Het is snikheet in Havasu, niet alleen overdag maar ook 's nachts (>30 graden), waardoor we met de airco aan moesten slapen. De camping is een grote plak asfalt, maar het grote pluspunt is het zwembad. Ook lekker warm, maar toch heerlijk om in bij te komen. Ik zou hier niet speciaal naar toe rijden, maar als je in de buurt bent is deze camping wel een aanrader.

Kosten per nacht: $80

Bezocht op 24-04-2018 door

Keurig RV resort. Heel vriendelijke ontvangst. Wel heel veel asfalt, maar op plekje 12 stonden we heel aardig, het is er rustig, het sanitair is prima, evenals het wifi. Ook in april was het er heel warm, 30 graden. Voor een overnachting een goede locatie.

Kosten per nacht: $40

Bezocht op 02-05-2016 door

Vrijwel nieuw en groot terrein zonder schaduw - toen wij er waren was het dik boven de 30 graden. Keurige geasfalteerde plekken full hooked up gescheiden door grindperceeltjes. Zwembadje. Net sanitair. Ligt wat hoog op een heuvel, in de verte kun je lake Havasu zien liggen. (Zoals veel campgrounds) vonden wij het wat aan de dure kant, maar wel netjes verzorgd. Pal naast deze RV ground ligt een nog andere, nl. DJ's RV park. In totaal zijn er in deze stad ong 8 plekken waar je je RV kwijt kunt

Kosten per nacht: $40

door op 01-08-2013

Na een lange reis aangekomen hier op deze tropisch warme camping. Nachtregistratie prima. Genoeg plekken voor het uitzoeken. Erg rustig dus we hadden een mooi verlicht zwembad en douches/toiletten voor onszelf. Muziekje erbij, heerlijk!

24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan