KOA Seligman / Route 66 Seligman, Arizona

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
KOA Seligman / Route 66
801 East Highway 66
Seligman Arizona, 86337
Verenigde Staten

GPS-locatie:
35.328517, -112.875554

Website:
http://www.koa.com/campgrounds/seligman

E-mailadres:
seligmankoa@seligmankoa.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
 • Cabins te huur
 • Hookup-plaatsen
 • Propaan verkrijgbaar
 • Speeltuin
 • Tenten toegestaan
 • Vuilwater dumpen
 • Wasserette
 • Water bijvullen
 • Wifi
 • Winkel
 • Zwembad

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (12)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 12
Kosten per nacht: $ 43 (1)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 11-06-2023 door

We hadden vooraf niet gereserveerd maar na een belletje was de reservering zo geklaard. De receptie sloot hier om 5pm (zondag), maar bij aankomst was lagen er papieren die je zo naar een plekje verwezen, vrij uit te zoeken. Voor onze camper (23-25ft) was er genoeg ruimte. De camping ligt wel aan het spoor maar hier niet onwijs veel geluidsoverlast van gehad. Geen gebruik gemaakt van het sanitair.

Kosten per nacht: $43

Bezocht op 02-10-2022 door

Spoorlijn langs camping. Veel herrie.

Kosten per nacht: $39.97

Bezocht op 03-08-2022 door

Dit was een Koa camping, was niet echt een mooie camping, sanitair was goed, alleen veel kakkerlakken en spinnen in de douche. Alles was erg verouderd. zwembad was er maar niet bijgehouden, dreef van alles in, mijn man nog schoongemaakt. niet gezwommen trouwens. Achteraan de camping kwam om de zoveel minuten een trein, alleen s'nachts niet, dat werd gezegd maar we hoorde hem wel in de nacht. Je krijgt op de KOA Campings wel korting als je je pasje laat zien. dat is wel een voordeel weer. Ook al had je de camping al geboekt.

Kosten per nacht: $60

Bezocht op 14-04-2022 door

Minst goede camping van onze reis. Verouderd! Zwembad was niet in gebruik. Sanitair minder, verouderd en niet zo goed onderhouden; Niet veel te beleven in de omgeving, eerder een tussenstop, niet veel andere mogelijkheden in de buurt. Had meer verwacht van een KOA camping. Inderdaad veel treinverkeer maar in een camper heb je daar niet zoveel last van.

Kosten per nacht: $57

Bezocht op 10-07-2019 door

Eenvoudige camping met klein zwembad, gelegen aan een druk spoor. Omdat we wat later aankwamen dan gepland, en de eigenaresse zag dat we twee kinderen bij hadden, zorgde ze er gelijk voor dat haar man het zwembad wat langer open hield zodat de kids even lekker in het water konden. Prima service dus van de eigenaars. Het spoor ligt naast de camping en de treinen die er rijden zijn erg lang, maar ook wij hebben er geen last van gehad.

Bezocht op 07-06-2017 door

Ligt aan prachtig stukje route 66 Hackberry, Seligman. Met zwembad, aan het spoor waar regelmatig een trein langs dendert met maar liefs 120 wagons (echt geteld) Maar gelukkig niet wakker geworden van de trein, Schoon sanitair.

Kosten per nacht: $34.2

door op 13-06-2015

Rustige camping. Schoon iets achterhaald redelijke prijs. Wifi zwak na enig aandringen gereset en prima.

door op 21-02-2014

Reisperiode was december 2013. Ligging: Vanuit grand canyon op weg naar L.A., maar wel even uit de route. Camping ligt aan het spoor. De omgeving niet bezocht. faciliteiten: goed sanitair. Prijs: onbekend. Klantvriendelijkheid: Zeer vriendelijk. Conclusie: prima camping, maar niet erg handig gelegen.

door op 23-10-2012

Plattelandscamping, prima voorzieningen, helaas davert er elke 10 minuten een zeer lange goederentrein pal naast het terrein.

door op 30-08-2012

Voor de tweede keer deze campground bezocht. Fijn personeel op een basic campground. Hoewel wij het niet hinderlijk vonden, rijden er wel heel de nacht treinen langs deze campground. Goede overnachting langs de Route 66. Ga zeker een pizza eten bij de Noorse buren!!

door op 21-08-2010

Sobere maar erg nette campground. Helaas ligt het zeer dichtbij de spoorlijn, waar af en toe een trein langskomt.

door op 28-05-2010

Camping om te relaxen. Komen veel treinen langs. Goed sanitair. Vlak bij de historische Route 66. Fantastisch om te bekijken, maar wel een beetje vergane glorie. Eigenaresse zeer vriendelijk en behulpzaam.

Schrijf een review
Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 15 juni, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan