Yosemite RV Resort Coarsegold Coarsegold, Californië

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Yosemite RV Resort Coarsegold
34094 Highway 41
Coarsegold Californie 93614
Verenigde Staten

GPS-locatie:
37.245004, -119.70702

Telefoonnummer:
+1-559-683-7855

Website:
yosemitervresort.com/

E-mailadres:
yosemite@rvcoutdoors.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Cabins te huur
  • Propaan verkrijgbaar
  • Vuilwater dumpen
  • Water bijvullen
  • Wifi
  • Winkel
  • Zwembad

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (6)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 6
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 26-07-2019 door

Relatief grote en daardoor onpersoonlijke camping met weinig schaduwplekken. Er is een mooi zwembad maar door de vele gasten altijd druk in de middag en avond. Mocht je vanuit hier Yosemite willen bezoeken, houdt er dan wel rekening mee dat de village nog wel 1,5 uur rijden is. Zelf zouden wij de volgende keer iets meer bij de west entrance zoeken of iets op de Tioga road/pass. Yosemite tip, zeker met kleine kinderen: fietsen huren!

Bezocht op 16-06-2018 door

Deze voormalige KOA camping heeft een andere eigenaar/management gekregen. Er is veel verbeterd t.o.v. het verleden. Het sanitair is schoon en er is een prima zwembad. De camping is ideaal gelegen aan de zuidkant van Yosemite. (iets voorbij Coarsegold aan de Hwy 41). De KOA korting is hier niet meer geldig. Wel 10% korting met de ANWB pas.

Kosten per nacht: $60

door op 17-05-2014

Niet KOA waardig. Verward persoon achter de balie, toilet en douches waren matig. Volgens de beheerder was er wifi, maar dat was er niet. Rommelige camping. Prijs 47,78 dollar per nacht voor 5 volwassenen.

door op 20-08-2013

Ongeveer 45 min vanaf Mariposa. Ruime staanplaatsen met picknickbank maar verder erg ongezellig. Alleen maar stof en zand. Klein zwembad boven op een berg. Sanitair niet schoon.

door op 16-05-2013

KOA, dichtbij de south entrance van Yosemite gelegen. Kleine plekken met campingtafel. Zwembad ligt op een hooggelegen plek. Sanitair niet erg schoon.

door op 23-07-2012

Schoon en veel ruimte. Onvriendelijk personeel en te ver weg van Yosemite park. Ik zou volgende keer kiezen voor een park in Yosemite zelf.

Kortingscoupon

Tioga Tours regelt korting voor diverse campings voor haar klanten. Deze camping doet hier aan mee, download en print je coupon. Vermeld tijdens het reserveren van de camping je kortingscode. De korting kan niet achteraf verrekend worden.

Je moet inloggen voordat je de coupon kunt downloaden.

Let op: hoofdlettergevoelig
Let op: hoofdlettergevoelig

In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Reis de wereld rond in één dag! Presentaties en informatie over de mooiste bestemmingen. Kom gratis beleven op 27 november
Woon je in Zuid-Nederland of Vlaanderen? Kom zondag naar Breda voor onze roadshow!
Snel aanmelden
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!