White Wolf Groveland, Californië

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
White Wolf
White Wolf Rd.
Groveland Californie, 95321
Verenigde Staten

GPS-locatie:
37.8722348, -119.6512975

Website:
Bezoek


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken

Er zijn geen faciliteiten bekend.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (5)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 5
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 05-08-2022 door

Camping ligt aan de Tioga Road 120. Binnen een uur ben je in Yosemite Valley. Camping ligt een beetje afgelegen en heeft geen voorzieningen.

Kosten per nacht: $35

Bezocht op 10-08-2018 door

De Tioga-road was gelukkig de dag voor ons geplande bezoek helemaal geopend. Door de bosbranden in Yosemite konden we de valley niet in, en viel ons plan om daar 3 nachten te kamperen in duigen. Door een ranger in het bezoekerscentrum in Groveland gewezen op deze camping. De camping ligt mooi in de buurt van het Tuolumne Grove Trailhead, waar de sequoia trees te zien zijn. Erg mooi, en zeker een bezoek waard. De camping is onbemand. Dus plekje zoeken, geld in envelope en strookje ophangen. Het was ten tijde van ons bezoek erg rustig, vanwege de bosbranden. Desondanks ging iedereen tot onze verbazing 's avonds helemaal los met kampvuren....
Door de afgelegen ligging en het ontbreken van elektriciteit is het 's avonds erg rustig. Echt kamperen in de natuur! Voor ons een aanrader (onze dochter van 15 vond het wat spannend...)

Kosten per nacht: $18

Bezocht op 24-08-2016 door

Vies, onverzorgd sanitair. Geen full hook-Up. Geen park ranger te bekennen voor vragen etc. Prachtige omgeving!

Kosten per nacht: $20

door op 05-08-2015

We waren in juli 2013 in Yosemite. In Yosemite Village en omstreken was alles compleet volgeboekt en was het veel te druk. We zijn naar White Wolf gereden; dit is een hele basic campground midden in de natuur. Weinig voorzieningen, maar wel wat je je voorstelt bij Yosemite! In Yosemite Village krijg je toch wel een beetje een centerparcs gevoel. Voor 14 dollar sta je bij White Wolf midden in de natuur!

door op 29-06-2014

Voor de liefhebber van natuur/rust is dit een geweldige camping. Zeer basic, maar prachtige ruime plekken. $10,- en zonder reserveren was er plek! Zeer vriendelijke ranger die 's avonds nog een Starlight-walk organiseerde. Koelt wel flink af..

9 maart infodag in Zwolle:
presentaties (waaronder Zuidwest-Amerika), camper bekijken & adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan