Morro Bay State Park campground Morro Bay, Californië

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Morro Bay State Park campground
Main Street
Morro Bay California, 93442
Verenigde Staten

GPS-locatie:
35.346740513, -120.839138031

Telefoonnummer:
1(805) 772-6101

Website:
parks.ca.gov/?page_id=594


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Douches
  • Hookup-plaatsen
  • Toiletten
  • Vuilwater dumpen
  • Water bijvullen
  • Wifi

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (11)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 11
Kosten per nacht: $ 43 (1)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 04-07-2023 door

Prachtige ligging, voor de rest niets speciaals.

Kosten per nacht: $43

Bezocht op 21-04-2019 door

Mooie state park camping in Morro Bay. Plekken zijn niet al te ruim, maar hebben allemaal een firepit en picknicktafel. Toen wij er waren (april) lieten de eucalyptusbomen die op de camping staan hun bast vallen. Dat is een leuke aanvulling op het kampvuur.

Kosten per nacht: $58

Bezocht op 18-08-2017 door

Prima overnachtingsplaats aan Morro Bay. Buslijntje van de RV-ground naar stadje. Sanitair (te) karig, geen douches. Wat ons betreft wel te verkiezen boven het RV park dichterbij het stadje dat gelegen is naast de 'hazardous waste dump'.

Bezocht op 04-04-2017 door

Mooie natuurcamping. prachtig gelegen aan de baai (tip: loop naar het strandje naast het museum en geniet van de zonsondergang). Douches waren gesloten.

Kosten per nacht: $43

Bezocht op 17-08-2016 door

Aardige plekken met vuurplaats. Toiletten acceptabel met muntdouches. Haventje dichtbij met natuurmuseum. Hout te koop op camping. Tent bij RV toegestaan. Onderhoud kan beter, veel zwerfafval rond kampeerplek.

Kosten per nacht: $40

Bezocht op 21-08-2015 door

Erg mooie camping onder de bomen. Het ruikt er lekker. Wij stonden op plaats 25 met zicht op een golfterrein dat aan de camping grenst en op een baai met een haventje. Picknicktafel en BBQ met gemetste poten. Vuurring. Electriciteit- en wateraansluiting. Dumpstation. Toiletten en te betalen douches ($0,50). Op ongeveer 1,5 mijl van een zandstrand aan Morro Rock met ruime parkeergelegenheid. Het viel ons op dat deze State Campground lawaaierig was dan de vorige National/State Campgrounds die we bezocht hebben, maar misschien lag dit aan het tijdstip waarop we er waren (scholen net weer begonnen)?

Bezocht op 08-08-2015 door

Mooi gelegen camping vlakbij baai (geen mooi strand trouwens) en jachthaven en leuk restaurantje. Druk bezocht door amerikanen die daar met hele families kamperen. Prima plekken (full hook-up) onder bomen met bbq en fire-pit en campingtafel. Nadeel: smerige toiletgebouwen waar je in de rij moest voor de wc's.... lang leve de camper !

door op 05-10-2013

Grote State Park campground. Een gedeelte heeft plekken met stroom. Dump station aanwezig. Plekken zijn erg verschillend. Onze was vrij smal voor een RV met 2 slide outs (veel bomen). Maar de ruimte om te zitten was heel groot. Fire-pit en picknick tafel aanwezig. Hout te koop bij de camping host. Je loopt zo naar de zee, leuke wandeling langs de haven en uitzicht op Morro Rock. Wel aan de prijs met 50 dollar.

door op 13-08-2013

Eenvoudige plekken, maar de campground ligt direct aan zee. Eenvoudig sanitair (alleen toiletten).

door op 08-08-2013

Mooi park in bos aan baai. Mooie plaatsen in natuurlijke omgeving. Sanitair schoon , douche: munten wel echte campingsfeer

door op 04-09-2009

Ruime en rustige camping aan de baai. Sanitair niet zo schoon, dus full hookup aan te raden.Wij zijn er zeer kort geweest dus weten niet goed welke andere voorzieningen er zijn, maar als doortrekcamping prima. Zijn ook goed ingericht voor tenten.

Schrijf een review
Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 15 juni, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan