Skyline Wilderness RV Park Napa, Californië

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Skyline Wilderness RV Park
2201 Imola Ave
Napa Californie, 94559
Verenigde Staten

GPS-locatie:
38.2792897, -122.2489646

Telefoonnummer:
1-707 252 0481

Website:
skylinepark.org

E-mailadres:
info@skylinepark.org

Aanvullende informatie:

enkele mijlen oostelijk van Napa zelf


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Omschrijving

mooi gelegen tussen bomen en met een prachtig aangelegde heemtuin, vriendelijke behulpzame beheerster

Faciliteiten

Camping bewerken

Overige faciliteiten

restrooms, douches


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (5)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 5
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 09-09-2022 door

We hadden een plaats met water en elektriciteit. Zijn ook full hook-up plaatsen beschikbaar. Prima plaats met een beetje schaduw. Verder nette camping met vriendelijk personeel en net sanitair. We hadden deze camping als eerste stop na het ophalen van de camper, dus verder niet veel van de omgeving gezien.

Bezocht op 01-10-2019 door

Prima camping voor als je Napa wilt gaan bezoeken en ontdekken! Vriendelijk personeel. Vanaf de camping kun je lopen naar het dichtstbijzijnde winkelcentrum. Geen kampvuur. Herten lopen 's ochtends en 's avonds over de camping en je kunt er prachtig wandelen.

Kosten per nacht: $45

Bezocht op 04-05-2019 door

Eerste camping nadat we de de rv in San Francisco hebben opgehaald. Daarvoor voldoet deze camping uitstekend omdat het redelijk dichtbij ligt. Camping houdt een beetje het midden tussen state campground en commerciële camping. Alles is aanwezig maar dat is het wel. Naastgelegen veld wordt gebruikt voor groepen maar daar heb je geen last van. Vlakbij goed winkelcentrum voor je boodschappen en Napa ligt om de hoek. Goede plek om van daar uit Napa Valley te verkennen. hebben wij niet gedaan omdat wij onderweg waren naar Oregon. Maar als je van wijn houdt is dit een aantrekkelijke omgeving. Deze camping is de beste in de omgeving. Wel even bellen vantevoren of ze plek hebben.

Kosten per nacht: $40

Bezocht op 29-09-2018 door

Nette camping met vriendelijk ontvangst. Mooi gelegen in de heuvels van Nappa en goede uitvalsbasis voor San Francisco. Helaas geen kampvuur mogelijkheden. Sanitair vrij basic.

Kosten per nacht: $32

door op 13-07-2014

Nette campsite in een mooie en rustige omgeving.

Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan