North Beach Campground Pismo Beach, Californië

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
North Beach Campground
399 South Dolliver Street
Pismo Beach California 93449
Verenigde Staten

GPS-locatie:
35.1306054, -120.6349682

Telefoonnummer:
+1-800-444-7275 of of +1-805-473-7220

Website:
reservecalifornia.com/Web/

Aanvullende informatie:

Bij reserveren moet je eerst een account aanmaken.


Deze camping is gesloten t/m 14 mei 2019


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Vuilwater dumpen
  • Water bijvullen

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (19)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 19
Kosten per nacht: $ 43 (1)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 07-06-2023 door

Super leuke locatie aan het strand (je loopt er zo even naar toe) en veel ruimte rondom de sta plaatsen. Ook ideaal voor spelende kinderen. Sanitair is wel verouderd, hier hadden wij geen last van omdat wij zelfvoorzienend waren (camper).

Kosten per nacht: $43

Bezocht op 25-09-2022 door

Mooie natuurcamping. Je loopt zo het strand op, wat echt prachtig is rondom Pismo. Je kunt ook lopend Pismo in. Zeer ruime plekken en veel groen. Veel beter dan de commerciele camping die ernaast ligt en waar iedereen hutje mutje op elkaar staat. Geen hookup, maar dat is prima voor een nachtje. Er zijn douches maar daar moet je voor betalen.

Kosten per nacht: $33

Bezocht op 22-05-2022 door

In totaal hebben wij hier 2 nachten gestaan. Nette, ruim opgezette campground. Sanitair ook schoon. 's Avonds gezelligheid doordat de kampeerders lekker aan het bbq-en zijn en een gezellig kampvuur hebben aangestoken.

Wij hadden een plekje aan de buitenste ring waardoor we in 5 minuutjes lopen door de duinen op het strand waren. Vanuit deze campground ben je ook zo in het stadje waar een aantal gezellige winkeltjes zitten.

Kosten per nacht: $39

Bezocht op 14-08-2018 door

Kosten 35,- per nacht + 8,- reserveringskosten, en daarmee de duurste National/State camping van onze vakantie (dus geen hookup voor dit geld). Wel een zeer ruime plek en locatie is mooi gelegen vlakbij het strand. Ziet er toch vriendelijker uit dan de overvolle commerciele campings in de omgeving. Het strand is ruim, de zee mooi en schoon, maar ook in augustus nog vrij fris, gelukkig ben je daar als Nederlander aan gewend dus vrijwel de enige in het water. Reserveren in het hoogseizoen noodzakelijk. Ondanks de prijs een aanrader

Kosten per nacht: $43

Bezocht op 27-07-2018 door

Deze camping week behoorlijk af van alle andere campings. Vooral veel groepen Amerikanen met allemaal kleine tentjes rondom de barbecue. Er zijn maar een paar rv-plaatsen. Je loopt vanaf de camping zo het strand op. Er zijn weinig voorzieningen maar wij vonden dit prima voor een nachtje.

Kosten per nacht: $43

Bezocht op 28-06-2018 door

Vlak bij het strand en aan een riviertje. Wel prijzig voor een state camping maar mooi en goed verzorgd sanitair. Reserveren is nodig, hij was vol toen wij er waren. Ruime plaatsen.

Kosten per nacht: $42.99

Bezocht op 29-04-2018 door

we waren al redelijk laat in Pismo Beach aangekomen. Niemand meer aanwezig, maar prima geregeld. Er was een papier opgehangen met onze naam en nummer waar we moeten staan. Campingplaats was netjes, full hooked up. Toiletten netjes. Alleen voor het douchen had je munten nodig en die kon je alleen via een automaat kopen (helaas net iet het geld dat we nodig hadden bij ons). Maar we hebben ons hier prima gered.

Bezocht op 22-10-2017 door

Een grote camping met grote, ruime plekken. We hadden een mooie plek, waar we via een paadje zo het strand opliepen. Het sanitair is verouderd en niet al te schoon.

Kosten per nacht: $33

door op 30-08-2017

wij hadden geen voorzieningen, daardoor vond ik het een dure campground. hele ruime plaatsen. De wc en douchejes niet fris, s'avonds geen licht bij de voorzieningen. we hadden gelukkig onze eigen voorzieningen! je bent meteen op het stand.

Bezocht op 20-08-2017 door

Prima RV-park met prima sanitair en full hook-up plaatsen. Rustig gelegen is een stadje dat bruist van alles met een motor om daarmee op het strand te kunnen rijden en in de duinen te racen. Prima voor een dag.

Bezocht op 08-08-2017 door

Nette campground. Stroom en water aansluiting. Dumpstation op nabijgelegen campground. Mooie toiletgebouwen. Redelijke Wifi. Ruime plaatsen met redelijke privacy.

Kosten per nacht: $58

Bezocht op 02-08-2017 door

Een prima campground. Groot, met ruime plekken. Zeer divers publiek, je kijkt je ogen uit. We hadden een ruime plek vanwaar we zo het strand opliepen. Kwartiertje lopen en we waren in Pismo. Sanitair verouderd en niet al te schoon.

Kosten per nacht: $40

Bezocht op 27-07-2017 door

Een mooi opgezette camping met ruime plaatsen. Via een wandelpad door de duinen, ben je direct op het strand. Het sanitair was oud en niet schoon. Geen full hook up plaatsen. Geen activiteiten, geen WiFi of andere voorzieningen. Alleen brandhout te koop bij de campingbeheerder. Als je van een natuurcamping houdt, is dit een goede keuze.

Kosten per nacht: $43

Bezocht op 26-05-2017 door

Mooie camping, ruim opgezet. Achter de duinen gelijk het strand. Geen hookup mogelijkheid. Maar hadden we ook niet nodig. Komen graag nog eens terug met beter weer.

Kosten per nacht: $26

Bezocht op 20-05-2017 door

Leuke camping met ruime plaatsen. Voor het dumpen moet je naar een andere staatscamping toe.

Kosten per nacht: $52

Bezocht op 12-10-2016 door

Ruim opgezet, mooie plaatsen, schoon sanitair. Aardige camping host. Strand vanaf de camping te bereiken. Veel rustiger dan de RV camps die er omheen liggen.

Kosten per nacht: $25

Bezocht op 17-07-2016 door

Heel mooi gelegen, vlak bij het strand waar je de mooie zonsondergang kunt zien. Echt een 'kampeerderscamping' (dus veel tenten). Warme douches en WCs (maar niet heel schoon). Reserveren is noodzakelijk.

Kosten per nacht: $43

door op 20-05-2014

Luxe camping dicht bij het plaatsje Pismo Beach. Vrij prijzig maar doorvoor wel veel voorzieningen.

door op 16-08-2010

Dicht bij het strand gelegen campground. Rustige ligging. Reserveren in hoogseizoen noodzakelijk.

Schrijf een review
Kom langs op een infodag:
reispresentaties, camper bekijken, adviesgesprek.
Meld je gratis aan
Infodag 9 december met Holland America Line over cruises in Amerika & Canada
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan