Black Rock Campground Yucca Valley, Californië

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Black Rock Campground
74485 National Park Drive
Yucca Valley Californië, 92284
Verenigde Staten

GPS-locatie:
34.07359953, -116.39061929

Telefoonnummer:
+1-877-444-6777

Website:
Bezoek

E-mailadres:
jotr_info@nps.gov

Aanvullende informatie:

In plaatsje Yucca Valley staat deze camping aangegeven. Geen voorzieningen, wel enkele toilet gebouwen aanwezig.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Geen hook-up plaatsen
  • Reserveren niet mogelijk
  • Tenten toegestaan

Overige faciliteiten

Reserveren niet mogelijk tijdens de maanden juni t/m september.

Geen douches aanwezig.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (13)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 13
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 01-11-2022 door

Mooie plek als je naar Joshua Tree St.p. wilt. Basic voorzieningen, toiletten en wastafels. Reserveren kon alleen via de app, omdat er geen Rangers meer aanwezig waren in verband met het seizoen.

Kosten per nacht: $15

Bezocht op 08-06-2022 door

Prachtige en rustige natuurcamping aan de rand van Joshua Tree N.P. Dit was onze eerste overnachting met de camper en meteen een van de mooiste! In tegenstelling tot wat op de website van Tioga staat, moet je wel van tevoren reserveren. Dit hadden wij niet gedaan, maar gelukkig is er goede gratis wifi bij de receptie (die al dicht was) en konden we alsnog reserveren. Doe dit wel via de app van NPS, want anders is het een heel gedoe. Er zijn alleen toiletten en geen douches en ook geen hook-up. Wel echt een aanrader!

Kosten per nacht: $20

Bezocht op 23-04-2022 door

Stonden hier op Site 015, ruim genoeg voor onze C28, reserveren kan via Recreation.gov. Leuke eerste echte Campground na een dagje Joshua Tree. De plekken zijn ruim en goed te benaderen met een grotere RV. Ook is een fire pit en picknicktafel aanwezig.

Kosten per nacht: $25

Bezocht op 05-07-2019 door

Na een verschrikkelijke, drukke camping bij Lake Havasu (Crazy Horse Campground), kwamen we aan bij Black Rock Campground in Joshua Tree; wat een verademing. Niemand aanwezig, dus geld in een envelop en een plek uitzoeken. Dat was makkelijk, want er stond bijna niemand. Maar wat een heerlijke plek, met geweldig uitzicht. Mooie ruime plekken met prima sanitair (alleen toiletten). Alsof we alleen op de wereld waren, met ons kampvuurtje, onder een geweldige sterrenhemel. Kortom; fantastisch!!

Kosten per nacht: $20

Bezocht op 08-05-2019 door

Leuke, basic camping zonder hoop-up. Er zijn wel toiletten aanwezig maar geen douches. Vanaf de camping zijn er tal van mogelijkheden om te wandelen. De camping ligt vrij afgelegen waardoor je heerlijk kunt genieten van alle rust.

Kosten per nacht: $35

Bezocht op 20-07-2018 door

Mooie natuurcamping. Prima om 1 nacht onder de sterrenhemel door te brengen. Grote, ruime plaatsen. Wat wij begrepen is het seizoen vooral in de winter. Wij hadden ruime keuze en stonden in totaal deze nacht meer met 5 RV's en 1 tent, terwijl er zeker voor meer dan 100 plaatsen beschikbaar was. Er waren wel gedeeltes afgesloten. Ons gedeelte had keurig en net toiletgebouw. Betalen doe je door bedrag in enveloppe te stoppen en bij basisgebouw bij ingang te deponeren. Is wel enige controle van parkwachter, deze maakt toiletgebouwen ook iedere dag schoon. Mag kampvuur maken.

Kosten per nacht: $20

Bezocht op 04-05-2018 door

Camping in Joshua Tree NP. Prachtige omgeving, ruime camping, mooie plekken en niet duur. Sanitair was simpel maar wel schoon. Geen douches aanwezig. Goede plek als 1e nacht vanuit LA. Zeker een aanrader!

Kosten per nacht: $20

Bezocht op 09-10-2017 door

Mooie natuurcamping met ruime plekken.Wel lastig om een beetje een vlakke plek voor onze RV te vinden. Campground ligt buiten het Joshua tree park zelf. (ruim half uur rijden). Wij hadden van tevoren gereserveerd. We kwamen laat aan en bij aankomst was de parkranger afwezig , maar ons plekje was keurig gereserveerd. Zoals op natuurcamping gewoonlijk alleen water en toiletten. Wij hebben daar verder geen gebruik van gemaakt en zijn de volgende ochtend weer vroeg vetrokken

Kosten per nacht: $20

Bezocht op 18-07-2016 door

We stonden op de black rock camping. Echte natuurcamping met alleen toiletten. Hoeft in de zomer niet gereserveerd te worden. Wij kwamen om 12.00 aan en pas halverwege de avond kwamen er een paar andere mensen bij. Mooie omgeving.

Bezocht op 16-05-2016 door

Het betreft een NPS camping, die niet daadwerkelijk in het park zelf bevind. Zeer ruime plekken. Enkel WC's, die wel redelijk schoon waren. Verder geen faciliteiten, maar daar is de prijs ook naar. De ranger die ons hielp was zeer vriendelijk en vertelde spontaan over het park. Toen wij er waren was het vrij rustig op de camping (maar ook in het park). Zeker een aanrader. Joshua Tree is m.i. een zeer mooi park.

Kosten per nacht: $20

Bezocht op 02-05-2016 door

Prachtig gelegen campground midden tussen de Joshua trees , zelfs de grootste en mooiste die wij gezien hebben, groter dan die in het National Park! Redelijk schaduwrijk dus. Rustige ligging. Goed aangegeven vanaf route 62 en vlakbij de ingang van het Nationale park, ong 20 minuten rijden. Veel fauna gezien daar o.a. schildpadden (!) die daar blijkbaar voorkomen. Net toiletgebouw, verder geen voorzieningen. Wel een dumpplaats en een water inname punt. Geen wifi

Kosten per nacht: $20

door op 02-08-2015

Prachtige camping. Prima sanitair, prachtige omgeving.

door op 27-02-2013

Campground zonder voorzieningen. Ligt niet in Joshua Tree zelf, maar bij Yucca Valley. Mooi gelegen. Sanitair niet gebruikt. Wel wat kleinere plekken. In het weekend dat wij er stonden, was de campground vol en druk. Dit was in het najaar.

Schrijf een review
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan