Palm Springs / Joshua Tree KOA Desert Hot Springs, California

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Palm Springs / Joshua Tree KOA
70405 Dillon Road
Desert Hot Springs California, 92241
Verenigde Staten

GPS-locatie:
33.9234455, -116.4340096

Website:
koa.com/campgrounds/palm-springs/


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
 • Cabins te huur
 • Fietsverhuur
 • Gameroom
 • Hookup-plaatsen
 • Minigolf
 • Restaurant
 • Speeltuin
 • Tenten toegestaan
 • Wasserette
 • Wifi
 • Winkel
 • Zwembad

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (5)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 5
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 04-11-2019 door

Top camping!!! Niet duur en mooie ruime plekken! Goed sanitair en je kon daar ook wassen wat goed geregeld was!

Kosten per nacht: $40

Bezocht op 27-07-2019 door

Grote camping met goede voorzieningen. We waren er midden in de zomer, en dan is het hier erg heet. Bij ons zelfs 47 gr. In de zomer zijn er daarom niet veel gasten. Is meer voor overwinteraars lijkt het. Leuk is hier het zwembad en de spa. Het water komt uit natuurlijke bronnen. De naam Joshua Tree vind ik niet terecht. Dat park ligt toch nog wel een eindje rijden (uurtje) van de camping vandaan.

Kosten per nacht: $55

Bezocht op 20-05-2019 door

Heel vriendelijke ontvangst. Grote kampplaats met weinig bezette plaatsen. Niet alle faciliteiten geopend (enkel in het hoofdseizoen). Op 20 minuten rijden tot Palm Springs en een uurtje rijden tot de zuid-ingang van Joshua Tree National Park.

Kosten per nacht: $40

Bezocht op 02-08-2018 door

Camping op 45 minuten rijden van de westelijke ingang van Joshua Tree. Ligt midden in de woestijn, dus in de zomer erg warm (ruim 40 graden) en rustig. Camping wordt in juli en augustus alleen als overnachtingscamping gebruikt. Zeer vriendelijke ontvangst. We kregen een mooie plek in de schaduw. De camping heeft een spa met 3 hottubs met bronwater, een sauna en een groot zwembad. Het groen wordt ook in de hitte zeer goed onderhouden. Sanitair is wat gedateerd, maar wel schoon en netjes. Verder veel extra's als midgetgolf, wasserette en ruim gesorteerde winkel.

Kosten per nacht: $45

Bezocht op 22-08-2018 door

Prima KOA camping met groot zwembad, full hookup plaatsen en vriendelijk personeel. Wij kwamen vanuit Joshua Tree Park en waren op weg naar Anaheim/Los Angeles. We verkozen het comfort van deze camping boven de campgrounds in het park zelf. Beviel goed. Grote KOA camping met alle voorzieningen maar in augustus vanwege de hitte heel rustig. Ook fijn, een groot (bijna) privé zwembad da tot 22.00 open is. Prima voor 1 nacht. Benzinepompen en supermarkt in de buurt.

Kosten per nacht: $50

Kortingscoupon

Tioga Tours regelt korting voor diverse campings voor haar klanten. Deze camping doet mee. De korting wordt ter plaatse verrekend op vertoon van de coupon, ook als je vooraf gereserveerd en betaald hebt.

Je moet inloggen voordat je de coupon kunt downloaden.

Let op: hoofdlettergevoelig
Let op: hoofdlettergevoelig

Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!