Montrose / Black Canyon NP KOA Montrose, Colorado

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Montrose / Black Canyon NP KOA
200 Cedar Avenue
Montrose Colorado, 81401
Verenigde Staten

GPS-locatie:
38.4883893, -107.86802887

Telefoonnummer:
+1 800-562 9114

Website:
Bezoek

E-mailadres:
montrose@koa.com


Goed verzorgde camping, met verwarmd zwembad (zwembad open van eind mei tot half oktober). Niet ver van Black Canyon of the Gunnison National Park.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
 • Cabins te huur
 • Hookup-plaatsen
 • Propaan verkrijgbaar
 • Speeltuin
 • Tenten toegestaan
 • Vuilwater dumpen
 • Wasserette
 • Water bijvullen
 • Wifi
 • Winkel
 • Zwembad

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (8)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 8
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 15-07-2019 door

Camping met heel veel vaste bewoners. Bij aankomst maakten we gelijk kennis met de dronken buurman. Het zwembad was vies en de hottub nodigde ook zeker niet uit. De plaatsen zijn niet zo goed onderhouden en picknicktafel was vies en gammel. Personeel was ook heel anders en niet zo servicegericht als bij de andere KOA campings.

Kosten per nacht: $59

Bezocht op 24-07-2018 door

Dit vonden wij een van de mindere KOAs op onze reis. Wij kregen een plek achteraan de camping met een lapje van kunstgras voor de deur en een uitzicht op een vervallen huisje met veel zooi in de tuin. Daarnaast was het water van het zwembad bijzonder troebel. Geen indicatie voor de kwaliteit, maar wij vonden het niet echt lekker zwemmen. Het black canyon park is overigens wel een echte aanrader.

Bezocht op 06-10-2017 door

Nette camping met heel vriendelijk personeel. Het was er lekker rustig. Het sanitair was net vernieuwd dus dat was echt geweldig. Lekker ruim en comfortabel.

Kosten per nacht: $54

Bezocht op 21-09-2017 door

Hier 's avonds rond 20 uur, zonder reservering, gearriveerd na bezoek aan Black Canyon of the Gunnison. Receptie was al gesloten, maar we hebben ons prima gered met de self-registration. Gelukkig was er nog een plekje met full hook-up. Je vult een envelop in en stopt er contant geld in. Nadeel is dat je de KOA korting dan niet krijgt. Je krijgt ook geen wifi-code (voor elk apparaat is een code nodig) gelukkig was er een buurvrouw die er nog 2 over had. Prima douches en toiletten. Geen gebruik gemaakt van overige voorzieningen.

Kosten per nacht: $52

Bezocht op 20-09-2017 door

Op deze camping staan veel vaste gasten. Dat betekent dus dat mensen vroeg vertrekken naar hun werk. Aangezien wij aan het begin van het park stonden had je hier last van S nachts. Sanitair is netjes, landry goedkoop en plekken goed onderhouden. Goede uitvalsbasis voor de Black canyon of the Gunisson. Ongeveer 15 min tot het park

Kosten per nacht: $42

Bezocht op 09-06-2016 door

Hele prettige KOA camping. Relatief ruim opgezet, zwembadje, barbecue voorzieningen en meer dan uitstekend sanitair. Vlakbij the Black canyon of Gunnison. Loopafstand van dorp voor een drankje of hapje.

Bezocht op 16-03-2016 door

Beetje armoudige camping met dito eigenaars. Wel goede ligging tov balck canyon of the gunnison.

Kosten per nacht: $35

door op 22-06-2013

Camping met ruime plaatsen, verzorgd sanitair en verwarmd zwembad.

Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 15 juni, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan