KOA St. Augustine Beach Saint Augustine, Florida

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
KOA St. Augustine Beach
524 West Pope Road
Saint Augustine Florida 32080
Verenigde Staten

GPS-locatie:
29.859062, -81.282033

Telefoonnummer:
+1-904-471-3113

Website:
Bezoek

E-mailadres:
staugkoa@aol.com

Aanvullende informatie:

Boekingsnummer 10003246


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Cabins te huur
  • Hookup-plaatsen
  • Propaan verkrijgbaar
  • Tenten toegestaan
  • Vuilwater dumpen
  • Wasserette
  • Water bijvullen
  • Wifi
  • Winkel
  • Zwembad

Overige faciliteiten

Hele jaar geopend


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (5)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 5
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 05-08-2022 door

Hier kwamen we terecht omdat onze eerste keus Anastasia Park vanwege onderhoud gesloten was. Op zich een prima campsite met prima sanitair en een fijn zwembadje. We hadden gelukkig niet veel last van de drukke weg die iets achter de campsite langs loopt.

Kosten per nacht: $92

Bezocht op 25-07-2018 door

Prijs/kwaliteit verhouding volledig scheef. Je betaald hier echt te veel voor wat je krijgt. Zwembad ligt naast de entree en ligt aan een drukke weg. Je hoort daar het verkeer continu voorbij komen. Was een plek voor onze doorreis, maar zou ik zeker niet nog een keer doen.

Kosten per nacht: $91.4

Bezocht op 09-03-2018 door

2 nachten gebleven. Goede camping met veel plekken die schaduw bieden. Mensen bij receptie zeer vriendelijke en behulpzaam. Schone douches en toiletten en een klein winkeltje. Ook goede gelegenheid om een wasje te doen. Strand is ongeveer 3 kwartier te voet. Om de oude stad te bereiken kun je gebruik maken van de trolleybus. Deze brengt je in 10 minuten naar de stad en vanuit daar kun je een hop-on/ hop off treintje nemen. Wel duur; kost circa 23 dollar per persoon. Camping is in verhouding ook best aan de prijs. Erg behulpzaam personeel.

Bezocht op 12-08-2017 door

Centraal gelegen KOA campground fiets verhuur om de hoek( Island Life).St Augustine vanaf de campground een half uur fietsen en de mooie stranden 10 minuten.De prijs per nacht is wel te duur maar je betaald ook voor de centrale ligging.

Kosten per nacht: $91

door op 15-10-2010

camping oke, maar veel te duur.

24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan