KOA Jacksonville North / St. Marys Kingsland, Georgia

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
KOA Jacksonville North / St. Marys
2970 Scrubby Bluff Road
Kingsland Georgia 31548
Verenigde Staten

GPS-locatie:
30.793800354, -81.710403442

Telefoonnummer:
+1-800-562-5220 / +1-912-729-3232

Website:
http://koa.com/campgrounds/jacksonville

E-mailadres:
jaxnorthrv@gmail.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Cabins te huur
  • Hookup-plaatsen
  • Propaan verkrijgbaar
  • Tenten toegestaan
  • Vuilwater dumpen
  • Wasserette
  • Water bijvullen
  • Wifi
  • Winkel

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (1)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 1
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 17-06-2017 door

Een prima camping om als uitvalsbasis te gebruiken voor je bezoekjes aan Jacksonville. In de directe omgeving is niet veel te beleven. De camping ligt dicht aan de snelweg. Dat merk je voornamelijk 's nachts. Het geluid van de snelweg is niet hinderlijk, maar wel aanwezig. Wij konden ons er niet aan storen, wij waren vrijwel de hele dag op pad. Maar ik kan begrijpen dat het ergerlijk kan zijn. De camping zelf is netjes en schoon. De mensen die er werken zijn vriendelijk en behulpzaam. Wij hadden een probleem met het hete water in de RV, en direct schoot men te hulp. In het kantoor/ receptie/ camp-winkel is ook (noem het maar) de snackbar. Voor niet al te hoge prijzen levert men uit eigen keuken rib's, pulled pork, pizza etc. De rib's zijn om aan te raden ;-) In ochtend gratis waffels, pancakes, koffie en een glaasje jus. Zit inbegrepen bij de campingprijs en het is best gezellig om in de ochtend even contact te leggen met de locals. Zwembad is schoon en netjes, al heel snel vrij diep. Iets dat onhandig is met kleine kinderen. Vooraan de camping is een springkussen en een midgetgolf. Springkussen is helaas niet voorzien van schaduw. De zon staat er vol op dus dat ding is mega heet. Oppassen geblazen dus met de kids die er maar wat graag op wilden. Op de website en in de brochure zegt men dat iedere plek een betonnen plek heeft met stoeltjes of een picknick tafel. Hier en daar zijn die ook aanwezig, de meeste plekken hebben dat echter niet! Alle plekken hebben een zachte, en dus onverharde, ondergrond. Dat maakt het gelijk zetten van je camper een uitdaging. De levellingbloks zakken in de zachte ondergrond makkelijk weg, zeker als het geregend heeft. De waterdruk is zo nu en dan behoorlijk laag!!! Stroom en kabel zijn in orde. Voor de WiFi heeft men een 4 stappen plan. De eerste 2 stappen zijn gratis. Aanmelden en dan is de eerste stap gratis lage snelheid onbeperkt voor een week, de tweede stap is gratis met een hoge snelheid voor ongeveer 5 uur. Met de eerste stap ging kijken naar bv Netflix prima. Stap 4 en 5 zijn betaalde stappen. Vlak voor onze komst had het mega geregend in deze omgeving. 2/3 van alle plekken stond behoorlijk onder water. Kunnen ze weinig aan doen, aan de regen dan, maar wel iets om in gedachten te houden als je hier met bv een tent zou willen staan. Al met al een prima camping voor niet veel geld en met leuke extra's zoals het ontbijt.

Kosten per nacht: $44

Kom langs op een infodag:
reispresentaties, camper bekijken, adviesgesprek.
Meld je gratis aan
Infodag 9 december met Holland America Line over cruises in Amerika & Canada
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan