Shady Knoll Campground Brewster, Massachusetts

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Shady Knoll Campground
1709 Main Street
Brewster Massachusetts, 02631
Verenigde Staten

GPS-locatie:
41.757243452, -70.088572693

Telefoonnummer:
+1-508-896-3002

Website:
shadyknoll.com

E-mailadres:
shady_knoll@capecamping.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Speeltuin
  • Tenten toegestaan
  • Vuilwater dumpen
  • Wasserette
  • Water bijvullen
  • Wifi
  • Winkel

Overige faciliteiten

  • Speeltuin

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (6)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 6
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 21-08-2022 door

Absolute aanrader als je de Cape gaat bezoeken! Kleine maar fijne camping met behulpzaam personeel. Sanitair is redelijk, wat krappe toiletten. Hike trails in de buurt en achter de camping, de Cape Cod bike trail is dichtbij, en veel strandjes om de hoek. let op: vrijwel alle stranden heb je een parking permit nodig, denk aan $20 of meer per dag, maar ga je na 5:00p of soms nog eerder hoef je niet meer te betalen. Aanraders: Nauset Beach op 15-20 minuten van de camping, of Skaket beach. Op een wat mindere dag qua weer is een ritje naar het uiterste noorden naar Provincetown een leuke bezigheid, echter lastig parkeren met een grote camper dus wees er vroeg bij.

Kosten per nacht: $70

Bezocht op 23-07-2019 door

Prima verzorgde en nette camping. Winkeltje om de hoek aan de weg. Vlakbij fietsen gehuurd en heerlijk 50km gefietst. Prachtige tocht met zwemmen in de oceaan en Lobster roll onderweg! Duurdere camping maar niet extreem.

Bezocht op 12-07-2019 door

Een acceptabele camping met in ieder geval heel mooi tentplekken. Veel seizoenscampers, maar dat stoort niet. De plekken voor de camper variëren een beetje qua aantrekkelijkheid. Beter een beetje achteraan staan. Klinkt wat negatief, maar is het niet. Je bent toch vaak op pad. Het is gewoon geen supermooie camping, met uitzondering van het tentgedeelte.

Je zit midden op Cape Cod dus alles is maximaal een uur rijden vanaf de camping. Vanaf de camping wandel je in ca. 20 minuten naar het kleine, maar mooie strand van Breakwater Beach. Houd wel rekening met het tij. Ga tijdens high tide en uiterlijk tussen ca. een half uur vroeger of later.

In Brewster vind je een leuk oud winkeltje voor allerlei etenswaren en snuisterijen. In Nickerson State Park kan je wandelen, maar omdat er veel wegen doorheen lopen is fietsen aantrekkelijker. In het Park vind je een paar mooie grote bosmeren om te zwemmen. Niet te missen: Provincetown (met een lekker strandje in de haven). Parkeergelegenheid voor campers. Wil je walvissen spotten: wij hadden een prima ervaring bij https://whalewatch.com (ook in Provincetown).

Kosten per nacht: $52

Bezocht op 07-08-2018 door

Dure camping en relatief kleine plekjes ,voor amerikaanse begrippen. Sanitair wel goed ,zelfs muziek op het toilet !

Kosten per nacht: $80

door op 16-08-2015

Prima camping, net sanitair en in een erg mooie omgeving. Veel beschutting (mooie vogels). Aanrader: fietsen te huren in Brewster en (een deel van) de rail road track te fietsen.

door op 14-08-2014

Erg mooie, kleinschalige camping met vriendelijke mensen. Veel beschutting/begroeing. Geen zwembad maar het strand ligt op 1.5 km. Dit is te lopen maar wel voorzichtig want je loopt op de weg. Je kunt evt. ook de RV parkeren bij het strand. Tip: huur fietsen in Brewster en fiets Cape Cod op. Erg mooi!

Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan