Fish Creek Campground West Glacier, Montana

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Fish Creek Campground
P.O. Box 128
West Glacier Montana 59936
Verenigde Staten

GPS-locatie:
48.5439226, -113.9896046

Telefoonnummer:
+1-406-888-7800

Website:
Bezoek

Aanvullende informatie:

4 mijl ten noordoosten van de west ingang van Glacier National Park gelegen. Nabij West Glacier, Montana. Volg US Highway 2, ongeveer 32 mijl ten noordoosten van Kalispell, Montana.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Vuilwater dumpen
  • Water bijvullen

Overige faciliteiten

  • Geopend van 1 mei t/m 1 oktober.

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (6)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 6
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 12-06-2019 door

Uitstekende kampeerplek aan een mooie loop in het bos (loop FF), zonder aansluitingen. Prima en ruim voldoende douches en toiletten op loopafstand. Leuk wandelpaadje vanaf de camping langs het meer. Half juni was de Loganpas nog niet geopend (nét sneeuwvrij, maar de vangrail moest nog worden teruggeplaatst).

Kosten per nacht: $23

door op 21-08-2018

Mooie, dichtbeboste campground. Plekken inderdaad aan de krappe kant. Inrijden met RV is daardoor wat lastig manoevreren maar wel te doen. B45 (drycamp) goede site met picknicktafel en firepit op klein heuveltje, sfeervol plekje. RV parkeren op Apgar Transit Center en vandaar met shuttle naar Logan Pass. Wel beetje geduld hebben en vroeg vertrekken, want het is druk bij de shuttles. Overstappen op Avalanche Creek. Wandeling naar Hidden Lake. Zeer de moeite waard!

Kosten per nacht: $23

Bezocht op 16-07-2018 door

Mooie grote plekken in Glacier NP. Firepit en picknicktafel aanwezig. Vlakbij Lake McDonald waar je bootjes en kajakken kunt huren. Het shuttlesysteem vonden wij niet zo goed. S morgens anderhalf uur gewacht en dan 2 stops verderop moet iedereen er weer uit. Opnieuw in de rij staan om verder the going to the sun road op te komen. Dit kost ongelooflijk veel tijd. Verder een erg mooi park.

Kosten per nacht: $23

Bezocht op 22-06-2018 door

Wij vinden dit geen fijne camping. Plaatsen zijn inderdaad vrij krap. Wij hadden een pull trough plek, maar konden er niet uit omdat de buren 2 auto's en een caravan hadden en de boel blokkeerden. Donker onvriendelijk bos. Geen electriciteit waardoor de generators veel worden gebruikt. Loop C is generator vrij. Veel last van muggen gehad. De camping ligt niet op loopafstand van het dorpje en het visitor centre.

Kosten per nacht: $23

Bezocht op 17-07-2015 door

Prima campground midden in een dicht bos. Loop C is een no-generator loop waardoor deze mooi rustig is. Deze heeft ook enkele plekken dicht bij het meer zelf. We hebben plek C108 een half jaar van te voren geboekt. Precies om 16:00 uur klaarzitten wil je kans maken. Om 16:30 uur een half jaar van te voren waren veel plekken aan het water al weg :) De plekken zijn wel vrij krap, en met een 22ft camper kregen we het niet voor elkaar om de camper recht te krijgen. Onze overburen zijn met een grotere camper lange tijd bezig geweest om de camper zo te plaatsen dat de slide-outs uit konden. Er loopt ook een nerveuze ranger rond die meerdere keren langs komt om je plekken te inspecteren. Zo hadden we alleen de BBQ op tafel staan, en was ik naar de WC. We kregen meteen een aantekening dat we niks onbeheerd buiten mochten laten staan (terwijl er gewoon iemand in de camper aan het opruimen was).

Kosten per nacht: $23

door op 25-09-2010

Wat donkere campground, ligt in een bos langs het meer. Omgeving is enkele jaren geleden geteisterd door een bosbrand en maakt een lugubere indruk. Glacier N.P. is met een camper maar beperkt toegankelijk (geldt voor weg door het park).

24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan