St. Mary Campground West Glacier, Montana

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
St. Mary Campground
P.O. Box 128
West Glacier Montana, 59936
Verenigde Staten

GPS-locatie:
48.7527024, -113.4408695

Telefoonnummer:
+1-406-888-7800

Website:
Bezoek

Aanvullende informatie:

Op een halve mijl ten westen van de St. Mary ingang. Nabij de plaats St. Mary, Montana. Highway 89 ongeveer 33 mijl ten noordwesten van Browning, Montana of via de Logan Pass (als deze geopend is).


St. Mary Campground is gelegen aan de oostzijde van Glacier National Park. Samen met Apgar Campground (west) is dit de enige in Glacier die het hele jaar door geopend is. Reserveren is mogelijk en noodzakelijk als je reist tussen juni en september.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Tenten toegestaan
  • Toiletten
  • Vuilwater dumpen
  • Water bijvullen

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (8)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 8
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 29-07-2019 door

Supermooie camping! Fantastische uitzichten en mooie zonsondergang. Wij stonden in de b loop. A loop is meer begroeiiing en beschutting, in de c loop is het meer open met ook meer uitzicht. Weinig douches voor hele camping, waardoor dat even wachten was...

Kosten per nacht: $23

Bezocht op 11-06-2019 door

Hele leuke camping! Fijne natuurlijke plekken met veel privacy. Mooie uitzichten. Wij stonden in de B-loop. Douches slechts zeer beperkt aanwezig in de C-loop. Let op: ook 25 ft camper mag niet over going tot the sun road

Bezocht op 05-06-2019 door

Mooie enigszins open camping de plekken zijn niet superruim tov andere campings, maar ruim genoeg en afgeschermd. Met firepit en picknicktafel. C-loop heeft wat meer open (=minder privacy) plekken. Omdat de camping in het geheel wat open is, kan het er flink waaien en als de wind van de bergkant komt (gletsjers) kan deze best wel fris zijn. Houd er rekening mee dat de going to the sun road pas half juni open gaat en alleen toegankelijk is voor kleine campers.

Bezocht op 12-09-2018 door

Wij zijn op de camping gaan kijken, ook al was ze vol verklaard. Er waren nog 2 plaatsjes vrij waarvan je het kaartje aan de site kon invullen en dan droppen in de brievenbus. Mooie, propere douches.

Kosten per nacht: $20

Bezocht op 24-06-2018 door

Mooie camping, veel plekken hebben een mooi uitzicht op de prachtige omgeving. Plekken waren netjes en ruim. Er zijn 4 gratis douches voor de hele camping. Loop A is generator vrij. De camping ligt net na de ingang van Glacier NP en het visitor centre.

Kosten per nacht: $23

Bezocht op 31-05-2018 door

Deze camping ligt direct na de ingang van het Nat Park. Goed sanitair. Hier wel een echte natuurervaring. Wij zaten in de C-loop, daar zijn wat ruimere plekken met goed uitzicht. vanaf 1 juni moest je reserveren ipv first come first serve.

Bezocht op 24-05-2017 door

Prachtig gelegen, voldoende ruimte tussen de verschillende staanplaatsen, goede voorzieningen

door op 24-09-2009

De camping ligt nogal open en omdat het in St Mary nogal hard waait vaak, is dat niet altijd even fijn. De camping is prima en de uitzichten zijn fantastisch. Het visitor centre ligt op loopafstand, de gratis shuttle bus dus ook waardoor je je eigen vervoer kunt laten staan. Supermarkt in St Mary is een kleine 20 minuten lopen. Wij hadden een beer op de camping.

Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 13 juli, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan