Liberty Harbor RV Park Jersey City, New Jersey

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Liberty Harbor RV Park
11 Marin Boulevard
Jersey City New Jersey 07302
Verenigde Staten

GPS-locatie:
40.7120409, -74.0438809

Telefoonnummer:
1-800-646-2066

Website:
http://www.libertyharborrv.com/index.htm

E-mailadres:
info@libertyharbormarina.com


  • Hele jaar geopend
  • Camping bestaat uit asfalt
  • Vlak bij de ferry die je naar Pier 11 in Manhattan brengt (prijs: $7 p.p., 2019). Ook vlak bij metrostation.

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Tenten toegestaan
  • Vuilwater dumpen
  • Wasserette
  • Water bijvullen
  • Wifi

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (11)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 11
Kosten per nacht: $ 132 (1)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 05-06-2022 door

Wij kozen deze plek om niet al te ver van Road Bear af te zitten om de volgende dag de camper in te leveren. Het is een grote parkeerplaats, erg duur, alleen water en elektra, wel een dumpplaats. Mooi uitzicht op Manhattan, niet heen geweest hiervandaan want we hadden er al een week vertoefd aan het begin van de vakantie.'s Nachts veel last van herrie gehad van een camper naast ons die de hele nacht de airco aan had staan. Je moet tol betalen om over de brug deze kant op te komen.

Kosten per nacht: $132

Bezocht op 26-07-2019 door

Precies wat we ervan verwacht hadden: het is meer een grote parkeerplaats dan een camping te noemen. In feite parkeer je er ook alleen om de stad in te komen. En daar ben je zo! Met 10 minuten lopen ben je bij de ferry die je naar het Vrijheidsbeeld of Manhattan brengt. En bijzonder om vanaf de camping/ parkeerplaats het Vrijheidsbeeld en de prachtige skyline van New York te zien!

Kosten per nacht: $126

Bezocht op 16-07-2017 door

Ik had het ergst verwacht; grote parkeerplaats met campers er op uitgestald. Dit was ook zo :-) De ligging maakte echter ALLES goed; je loopt direct naar de ferry en steekt voor 7,- over; 15 minuten later zit je midden in het Financial district. TIP; doe ruim van te voren een aanvraag voor een Big Apple Greeter; New Yorkers die jou de stad laten zien. We zijn 4 nachten op deze camping gebleven; je komt er alleen om te slapen uiteindelijk.

Kosten per nacht: $100

Bezocht op 16-05-2016 door

Het is een zeer middelmatige camping, lijkt meer op een parkeerplaats voor campers. Op alle plaatsen is water en electrikiteitsaansluiting. In het toiletgebouw zijn ook douches aanwezig. De camping ligt vlakbij een ferry welke je voor $ 7 p.p. naar pier 11 in Manhatten brengt. De camping ligt ook op loopafstand bij de metro.

Kosten per nacht: $97

Bezocht op 08-05-2016 door

Niet de goedkoopste, niet de charmantste, maar wel t dichtst bij de stad!!!!!!! Het vrijheidsbeeld, the skyline van New York kun je vanaf dit plekje zien! 24 uur bewaking (prettig idee) toiletten.....naja gelukkig hebben we er 1 aan boord. Je krijgt een informatiepakket met alles wat je moet weten over de stad en wat je allemaal kan doen. Het park is even zoeken maar het ligt bij de haven.

Kosten per nacht: $96

Bezocht op 25-07-2015 door

Prima locatie om met de RV New York te bezoeken. Camping zelf is een soort parkeerplaats, heel ongezellig; je kunt niet buiten gaan zitten. Sanitair is ok, maar niet heel schoon en nieuw er zijn wasmachines en op ca 20 minuten lopen vind je de PATH, een soort metro die aansluit op de rest van het metrosysteem.

Kosten per nacht: $260

door op 05-08-2015

Deze camping beschikt NIET over full hookup's. De enige recensie suggereert dit enigszins. Je kan op z'n best city water aansluiting krijgen en 30/50 Amp aansluiting. De bedoeling is, om zo veel mogelijk de sanitaire gelegenheid van de camping te gebruiken. Black en grey water moeten op het stortpunt worden geloosd, dus weinig water gebruiken is het devies. Er staat toch vaak een kleine file met RV's om te storten. Verbinding met Manhattan via de veerboot (vlakbij) of met de bus (bijna voor de deur en dan via de Holland Tunnel). De enige camping, van waaruit je New York kan bezoeken.

door op 30-07-2015

Een camping kun je het niet echt noemen, het is een parkeerterrein voor campers. Maar je hebt wel een picknicktafel. Smalle plekken. Maar voor een bezoek aan New York ideaal: je ziet het Statue of Liberty en het WTC vanaf je kampeerplek en je kunt met ferry's of metro zo naar Manhattan. Ook goed te bereiken en in een prima, veilige buurt, dus ook 's avonds kun je er gewoon doorheen lopen.

door op 23-10-2013

Camping tegenover Manhattan aan overzijde Hudson River in Jersey City. Bewaakte en geasfalteerde stadscamping bij jachthaven. Manhattan per boot vanuit deze haven of met metro in 15 minuten te bereiken.

door op 29-08-2013

Is feitelijk een groot parkeerterrein, waar de motorhomes en RV's dicht op elkaar staan. Zicht om Manhattan + vrijheidsbeeld, dat dan weer wel. Water + electra. Vwb route er naar toe, rij naar Jersey City vanuit het zuiden (Garden State Parkway en I95). Als je vanuit het noorden/westen komt, erg veel bruggen/viaducten waar je met een wat hogere RV/motorhome niet onderdoor kan.

door op 09-10-2011

Omdat Full Hookup plaatsen bezet waren, stonden wij op een parkeerplaats. Meer was het niet. Ook het vrijheidsbeeld wat vanaf deze campground te zien moest zijn, hebben we niet gezien. Vanaf deze campground is wel Manhattan goed te bereiken

Schrijf een review
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!