Letchworth State Park Castile, New York

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Letchworth State Park
6514 Park Road
Castile New York, 14427
Verenigde Staten

GPS-locatie:
42.584755, -78.0435135

Telefoonnummer:
585-493-3600

Website:
http://nysparks.com/parks/79


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
 • Cabins te huur
 • Hookup-plaatsen
 • Restaurant
 • Speeltuin
 • Tenten toegestaan
 • Toiletten
 • Vuilwater dumpen
 • Wasserette
 • Water bijvullen
 • Winkel
 • Zwembad

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (4)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 4
Kosten per nacht: $ 35 (1)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 11-09-2023 door

Prima State Park camping. Ruime plek, wij hadden 121 in loop 100. Aan de buitenkant van de loop, dus aan de bosrand. Heerlijk rustig. De begroeiing naar de buren is niet heel dicht, dus die zie je wel. Maar je zit zeker niet op elkaars lip. Alleen stroom aansluiting. Picknick tafel en vuurring. Sanitair, eenvoudig maar schoon. De camping ligt in het noordelijke deel van het park, het is een half uurtje rijden naar het zuiden naar de watervallen. Maar naast de watervallen zijn er nog meer mooie uitkijkpunten waar je makkelijk met een camper kunt stoppen. Noordelijker is er ook nog een dam die je kunt bekijken, vonden wij niet heel bijzonder. Daar aan het parkeerterrein zit nog wel een winkeltje /snackbar voor een makkelijke hap. Dump station netjes en goed bereikbaar.

Kosten per nacht: $35

Bezocht op 31-07-2019 door

Goed verzorgde camping in het Letchworth State Park. De faciliteiten zijn eenvoudig: op de (ruimte) plaats heb je alleen stroom, een vuurkorf en een picknick tafel. Water is her en der op de camping te tappen. Stortplaats is beschikbaar langs de uitvalsweg.

De camping is best groot qua aantal plaatsen, maar is opgedeeld in afzonderlijke lussen, waardoor je voor je gevoel op een kleine camping staat. Keuze tussen wel / geen huisdieren. Elke lus heeft ene eenvoudig toiletgebouw met een paar toiletten, wastafels en douches. De receptie is professioneel en vriendelijk. De campingwinkel is goed voorzien, o.a. met kampvuurhout en ijsjes. Ook kon er gewassen worden.

De camping ligt op ong. 20 minuten rijden van de Lower Falls. De parkeerplaats daar is een mooie plek om de camper achter te laten en een wandeling te maken langs de 3 watervallen. Je kunt er ook voor kiezen om van waterval naar waterval te rijden, maar als je er toe in staat bent, is de wandeling natuurlijk mooier.

Al met al een mooi park en een goede camping.

Kosten per nacht: $33

Bezocht op 25-07-2017 door

Mooie grote plekken in het bos. Camping ligt midden in het staatspark. Vanaf de camping zijn niet direct wandelingen, daar or moet je wel op pad met auto of camper. Er zijn plekken met of zonder stroom, verder, zoals dat gebruikelijk is in een staatspark, geen voorzieningen.

Bezocht op 20-05-2016 door

Een heel mooi park waar je heerlijk kan wandelen en veel kan zien Hier zijn de mooiste watervallen. In het park ligt ook deze camping De plekken zijn groot met stroom en water. Het was er schoon en netjes ook het sanitair

Kosten per nacht: $35

Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 13 juli, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan