Sea Ranch Resort Cannon Beach, Oregon

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Sea Ranch Resort
415 Fir Street
Cannon Beach Oregon 97110
Verenigde Staten

GPS-locatie:
45.9022538, -123.956465721

Website:
searanchcannonbeach.com/


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken

Er zijn geen faciliteiten bekend.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (3)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 3
Kosten per nacht: $ 82 (3)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 14-09-2023 door

Hier 2 dagen verbleven. Wat ons vooral opviel, is de Aziatische jongen tijdens het inchecken. Totaal niet gastvrij, erg onbeleefd, ongeïnteresseerd en echt geen visitekaartje voor de camping. Verder was dit de meest dure en vreselijkste camping van onze reis. Sanitair verouderd (schimmel) en echt niet schoon, geen vlakke camperplaats en gaten in het asfalt. Enige positieve is de locatie, het is op loopafstand van Cannon Beach. Verder is het dicht bij een drukke weg en er zijn een paar RV plekken die grenzen aan de weg.. bij het proberen om te boeken naar een andere plek want wij reizen met een kind (niet handig bij de weg) is het antwoord dat de camping vol zit en er geen plekken meer zijn, een pure leugen want er waren uiteindelijk nog genoeg plekken vrij. echt niet leuk om zo voor de gek gehouden te worden. De volgende dag konden we wel met veel moeite een andere plek krijgen.. Om een idee te geven, wij schrijven nooit reviews maar willen in dit geval echt voorkomen dat anderen deze frustratie-camping boeken ;-) We kunnen nog wel even doorgaan.. de jongen bij de receptie gaat veel eerder weg dan sluitingstijd, kan geen geld wisselen voor de wasmachines, scheurt met zijn auto over de camping dat er een stofwolk ontstaat, wil geen info geven over de omgeving, zucht bij een simpele vraag, wij zijn echt niet veeleisend en heel begripvol maar dit hebben wij echt nog nooit meegemaakt. Als het nog niet duidelijk was.. boek deze camping niet!

Kosten per nacht: $86

Bezocht op 12-09-2023 door

Rustige gelegen aan de rand van het dorp. Toiletgebouw basic en gedateerd. Ongeïnteresseerde medewerker bij de receptie en idioot tarief voor het gebodene: $ 77,35 voor 2 pers. Vanaf onze standplaats konden we, vanwege de begroeiing, niet eens bij de aansluitpunten voor water en elektra komen.
De enige redenen om hier eventueel te gaan staan zijn de reuring van het vakantiedorpje en de Haysteck op (flinke) loopafstand van de camping.

Kosten per nacht: $77

Bezocht op 04-08-2023 door

Dit is meer een camping zoals we die kennen uit frankrijk. wel prijzig.

Kosten per nacht: $83

24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan