KOA Klamath Falls Klamath Falls, Oregon

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
KOA Klamath Falls
3435 Shasta Way
Klamath Falls Oregon, 97603
Verenigde Staten

GPS-locatie:
42.37, -122.21

Telefoonnummer:
+1-800-562-9026 / +1-541-884-4644

Website:
koa.com/campgrounds/klamath

E-mailadres:
kfallskoa@kfallskoa.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
 • Cabins te huur
 • Gameroom
 • Hookup-plaatsen
 • Propaan verkrijgbaar
 • Tenten toegestaan
 • Vuilwater dumpen
 • Wasserette
 • Water bijvullen
 • Wifi
 • Winkel
 • Zwembad

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (6)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 6
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 28-06-2019 door

Prima camping in Klamath Falls. Weinig bijzonders, maar prima voor 1 nachtje. Vriendelijke host, klein zwembadje (erg koud) en klein speeltuintje.

Kosten per nacht: $42

Bezocht op 11-08-2018 door

Wij dachten altijd dat alle KOA's op elkaar leken, maar deze was niet erg goed. We mochten er wel op, ondanks dat er eigenlijk geen plek was (hoewel er genoeg lege plekken waren?). Er was overlast van midgets (muggen die niet steken), daar werden we wel netjes voor gewaarschuwd, maar buiten zitten was er niet bij. Prima sanitair, zwembadje, wasmachines etc, zoals KOA dat heeft, als doorreiscamping kan het wel, maar daar is dan ook wel alles mee gezegd.

Kosten per nacht: $69

Bezocht op 06-07-2018 door

Functionele camping, prima om te gebruiken als tussenstop, verder geen echt campinggevoel. Schoon, prima zwembad en wasmachines en drogers werken snel en goedkoop.

Kosten per nacht: $50

Bezocht op 04-06-2018 door

Net buiten centrum Klamath Falls aan doorgande weg. Vriendelijke ontvangst. Superschoon toiletgebouw. Was- en drooggelegenheid $2 per gebruik. Gravel of grasplaatsen op verzorgde schone camping. Zeer goede gratis wifi. ondanks aan doorgaande weg weinig last verkeersgeluiden.

Kosten per nacht: $40

Bezocht op 22-09-2017 door

Tijdens onze reis 1 van de uitblinkers. Vriendelijke ontvangst, keurig nette camping. Sanitair als nieuw, schoon en heerlijk warm water. Propaan aanwezig. Nette sites. Prima overnachtingsplek op doorreis van Crater Lake naar Lassen Volcanic NP.

Kosten per nacht: $40.4

door op 30-07-2014

Zeker niet een van de beste KOA's waar wij gestaan hebben (Juli 2013). Langs de snelweg, matig schoon en dicht op de buren. lavabeds vlak over de grans in california is overigens een bezoek waard.

Kortingscoupon

Tioga Tours regelt korting voor diverse campings voor haar klanten. Deze camping doet mee. De korting wordt ter plaatse verrekend op vertoon van de coupon, ook als je vooraf gereserveerd en betaald hebt.

Je moet inloggen voordat je de coupon kunt downloaden.

Let op: hoofdlettergevoelig
Let op: hoofdlettergevoelig

Nieuw! ViaTioga: reizen op maat binnen Europa. Boek nu en gebruik je Coronavoucher.
Bekijk de reizen
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!