Beverly Beach State Park Newport, Oregon

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Beverly Beach State Park
198 Northeast 123rd Street
Newport Oregon, 97365
Verenigde Staten

GPS-locatie:
44.7259828, -124.0552256

Telefoonnummer:
800.551.6949 of (541) 265-9278

Website:
Bezoek


Beverly Beach State Park Campground heeft een mooie wandelroute langs het zandstrand waar je de vuurtoren Yaquina Head kunt zien. Bij goede wind, wapperen je overal gekleurde vliegers. De camping ligt beschut in het bos. In het Visitor Information Center kun je informatie krijgen over activiteiten in de buurt en je kunt er brandhout kopen. Yaquina Head en Oregon Coast Aquarium liggen op rijafstand.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Cabins te huur
  • Douches
  • Hookup-plaatsen
  • Speeltuin
  • Tenten toegestaan
  • Toiletten
  • Vuilwater dumpen

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (4)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 4
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 28-05-2023 door

Een van de grootste campings die wij bezocht hebben. Mooi gelegen in het bos. Het douche- en toiletgebouw is vrij basic, vergelijkbaar met campings in nationale parken. De stad Newport is 10 minuten rijden vanaf de camping. Aanrader om te bezoeken is het Yaquina Lighthouse, deze ligt tussen de camping en Newport in. Hier kun je veel zeeleeuwen en -honden spotten.

Kosten per nacht: $54

Bezocht op 26-05-2022 door

Gelegen in State Park. Heel mooie plekken in het groen. Trails vanaf de camping. Goed uitganspunt voor het verkennen van de omgeving en Whale Watching.

Bezocht op 10-09-2019 door

Super mooie campground.. Het is een grote campground, maar dat merk je niet zo. Wij zaten ver achterop het park (g17) en dan is het 15 minuten lopen naar het strand (op zich goed te doen vonden wij). De plekken hebben veel privacy en staan in het groen. De plekken meer achterin vonden wij er gezelliger uitzien dan voorin, hebben ook meer privacy. Onze plek had water en elektriciteit. Je ziet veel eekhoorntjes en vogels. Er zat een campingtafel en firepit bij. Toiletgebouw was dichtbij en was schoon.

Kosten per nacht: $22.5

Bezocht op 12-05-2018 door

Mooi Stateparc camping vlak voor Newport, grote camping maar daar merk je niets van door de ruime plaatsen, fool hook up en vuurplaats bij iedere plek aanwezig, douches en toilet prima in orde. Geen WiFi

Kosten per nacht: $31

Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 15 juni, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan