Port of Newport RV Park Newport, Oregon

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Port of Newport RV Park
2120 SE Marine Science Drive
Newport Oregon, 97365
Verenigde Staten

GPS-locatie:
44.6222441, -124.0471463

Telefoonnummer:
541-867-3321

Website:
portofnewport.com/rv-parks


Dit grote RV Park bestaat uit twee parken, gelegen aan de haven van Newport. Aan de camping is een pier om te vissen en een plek om vis schoon te maken. Dagelijks rijdt er tussen 08:00 en 17:00 een bus naar het centrum van Newport. Je kunt de historische Bay Front bezoeken, maar ook de vuurtorens, Agate Beach en Nye Beach. Deze bus is gratis voor campinggasten (vraag een pasje bij de receptie).


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Vuilwater dumpen
  • Wasserette
  • Water bijvullen
  • Wifi

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (3)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 3
Kosten per nacht: $ 60 (1)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 09-09-2023 door

Camping is erg basic, faciliteiten waren relatief schoon maar oud. Asfalt camping met geen mooi uitzicht, plekken erg dicht op elkaar. Vriendelijk personeel. Newport zelf maakt veel goed. De zeeleeuwen, Ripley's Believe it or not (museum), het centrum en de walvissen die we vanaf Jetty Beach hebben gezien. De brouwerij tegen over de camping was de grootste verrassing. Absoluut de moeite waard.

Kosten per nacht: $60

Bezocht op 12-08-2023 door

De ligging is handig maar gelijk ook het grootste nadeel. Direct onder de brug van Newport (mooi) maar en de stad is lopend niet te bereiken en de de camping is één groot parkeerterrein met veel vaste gasten. Wij hadden gekozen voor het oude terrein achter Motel 6. Terrein zonder gras alleen maar stenen en vaste standplaatsen. Maximaal 1 nacht is aan te bevelen.

Bezocht op 25-07-2019 door

Deze camping ligt zowat onder de historische Yaquina Bay Bridge en is dus een heel stuk verwijderd van het centrum van Newport. Wij hebben er maar 1 nacht gestaan en daarom geen gebruik gemaakt van de gratis busverbinding. De camping zelf is eigenlijk een groot parkeerterrein, geen groen en het sanitair is behoorlijk basic. De wifi was in orde. Bezoek vooral ook Yaquina Head met zijn vuurtoren

Kosten per nacht: $58

Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan