KOA Williamsport South / Nittany Mtn. New Columbia, Pennsylvania

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
KOA Williamsport South / Nittany Mtn.
2751 Millers Bottom Road
New Columbia Pennsylvania 17856
Verenigde Staten

GPS-locatie:
41.0348206, -76.9652334

Telefoonnummer:
+1-800-562-4208 / +1-570-568-5541

Website:
http://koa.com/campgrounds/williamsport

E-mailadres:
nittanymtnkoa@aol.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
 • Cabins te huur
 • Fietsverhuur
 • Hookup-plaatsen
 • Minigolf
 • Propaan verkrijgbaar
 • Snackbar
 • Speeltuin
 • Tenten toegestaan
 • Vuilwater dumpen
 • Wasserette
 • Water bijvullen
 • Wifi
 • Zwembad

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (3)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 3
Kosten per nacht: $ 84 (1)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 27-05-2022 door

Leuke camping, aardige mensen. Het was druk wegens Memorial weekend maar was goed te doen. Er is een zwembad en springkussen, er zijn fietsen en golfkarretjes te huur, er is een visvijver. Winkeltje waar van alles te koop is. Je kunt pizza bestellen. Er is schepijs te koop. Er wordt veel voor kinderen georganiseerd. Helaas hadden wij wat overlast van rupsen die uit de boom vielen en overal op kropen. Maar de camping zelf is top, in bosrijk gebied.

Kosten per nacht: $84

Bezocht op 30-07-2019 door

Een grote camping, maar geen massale camping. De plaatsen zijn verspreid door het bos en zijn ruim. Wij hadden een plek achter op de camping en hadden daar een heerlijke rust. Over de camping zijn toiletgebouwen beschikbaar dus daar hoef je niet ver voor te lopen. Alleen de receptie was voor ons dus wat verder weg.

Ontvangst op de camping was erg vriendelijk en professioneel. Waar een eerdere camping niet goed raad wist met de KOA kortingsbon, was dat hier geen issue. Ook hier weer een campingwinkeltje (toch nog het vergeten wasmiddel weten te kopen) en goede faciliteiten met wasmachines en drogers (incl. tip van de medewerkers hoe de wasdroger te "misleiden" zodat ik niet een volle 2e ronde hoefde te betalen bij het drogen: kleinigheden maar wel tekenend voor de klantvriendelijkheid). Tip: neem een zaklamp mee als je in het donker (toch al sneller dan je denkt) terug wil lopen naar je plaats: het was erg donker en ondanks een lampje op de telefoon was het een leuke uitdaging om onze plaats te vinden.

Kortom: uitstekende camping om op doorreis een nacht te verblijven, maar ook goed gecshikt voor langer verblijf.

Kosten per nacht: $58

door op 06-08-2012

Deze KOA camping is erg geschikt voor mensen met kinderen tot 12 jaar. Het is een vriendelijke camping in de winkel is alles te koop. In het weekend baken ze heerlijke pizza`s. Echt een aanrader

Kortingscoupon

Tioga Tours regelt korting voor diverse campings voor haar klanten. Deze camping doet hier aan mee, download en print je coupon.

Je moet inloggen voordat je de coupon kunt downloaden.

Let op: hoofdlettergevoelig
Let op: hoofdlettergevoelig

Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!