James Island County Park Charleston, South Carolina

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
James Island County Park
871 Riverland Drive
Charleston South Carolina 29412
Verenigde Staten

GPS-locatie:
32.719299316, -79.95110321

Telefoonnummer:
+1-843-795-7275

Website:
ccprc.com/1434/Campground

E-mailadres:
customerservice@ccprc.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Propaan verkrijgbaar
  • Vuilwater dumpen
  • Wasserette
  • Water bijvullen
  • Winkel

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (7)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 7
Kosten per nacht: $ 68 (1)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 15-06-2023 door

Mooie ruime camping in het "park". Goed sanitair en mooie plaatsen. Vriendelijke mensen en een shuttle bus ( $10,= pp) naar het centrum van Charleston. Hele mooie stad. Goede wifi streaming.

Kosten per nacht: $68

Bezocht op 03-08-2022 door

Prima uitvalsbasis om Charleston te bezoeken midden in een natuurgebied. Als je Charleston in wil is het wel handig om een auto te huren, want met de camper is het bijna niet te doen. Er zijn geen transfers naar het centrum en Ubers zijn er niet. Campsite is prima. Sanitair is heel mooi en schoon. WiFi is prima (maar niet overal even goed bereik). Nadeel zijn de vele muggen omdat je in een waterrijk gebied ziet, dus buiten zitten is geen optie.

Kosten per nacht: $71

Bezocht op 01-08-2022 door

Grote camping in een statepark. Helaas was het bijgelegen waterpark gesloten. Camping was keurig netjes, aardige mensen bij de receptie. Douches, wc's en wasserette allemaal schoon. Onze plek was mooi vlak en ruim. We hebben een uber genomen naar Folly beach. Leuke plaats om naar het strand te gaan en 's avonds te eten.

Kosten per nacht: $73

Bezocht op 30-07-2018 door

Hele grote camping. Mooi aangelegd. Het waterpark wat er bij zit is heel mooi maar je moet hier wel apart voor betalen. als je een kaartje bij de camping kost is het 7 dollar per dag. Mooie plekken in de schaduw. Met mogelijkheden tot BBQ

Bezocht op 26-07-2017 door

Mooie, nette camping, schaduwrijke camping. Er is een waterpretpark dicht bij de camping, hoort niet bij de camping, maar onze tieners hebben zich daar enkele uurtjes prima vermaakt. Keurige voorzieningen. Wij hadden ruim vantevoren gereserveerd, maar eigenlijk voor een dag later. Bleek gelukkig geen probleem dat we een dag eerder kwamen. (wel geluk mee, want het was verder volgeboekt). Prima uitvalsbasis voor uitstap naar Charleston. De camper geparkeerd camper-parkeerplaats bij Patriots Point op Mount Pleasant (Het is ons aangeraden om niet naar het Historic District van Charleston te rijden met de camper) en dan met de watertaxi even oversteken. Leuk als afwisseling. In Charleston rijden busjes die touristen gratis vervoeren met regelmatig opstappunten. Boone Hall plantage bezocht. Er is een Walmart dicht in de buurt. Matige Wifi verbinding.

Kosten per nacht: $55

door op 31-07-2014

Schaduwrijke mooie campground met nette voorzieningen, full hook-ups, dichtbij het prachtige oude centrum Charleston en naast een leuk waterpark. Vriendelijke behulpzame mensen.

door op 26-10-2009
Kom langs op een infodag:
reispresentaties, camper bekijken, adviesgesprek.
Meld je gratis aan
Infodag 9 december met Holland America Line over cruises in Amerika & Canada
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan