Big Pine Campground Custer, South Dakota

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Big Pine Campground
12084 Big Pine Road
Custer South Dakota, 57730
Verenigde Staten

GPS-locatie:
43.748906, -103.641373

Telefoonnummer:
+1 605-673-4054

Website:
http://www.bigpinecampground.com/


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Cabins te huur
  • Gameroom
  • Hookup-plaatsen
  • Speeltuin
  • Tenten toegestaan
  • Vuilwater dumpen
  • Wasserette
  • Water bijvullen
  • Wifi
  • Winkel

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (17)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 17
Kosten per nacht: $ 56 (2)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 06-06-2023 door

Mooi in het bos gelegen camping. Plaatsen met picknicktafel en firepit. Heel vriendelijk welkom geheten (veel informatie gekregen). Wij hadden water en elektra. Douches zijn bij de prijs inbegrepen en waren heerlijk. Wel waren deze afgesloten met douchegordijntjes. Dicht bij Custer State Park en Mount Rushmore. Redelijk bezette camping, maar er waren nog wel een aantal plekken vrij.

Kosten per nacht: $52

Bezocht op 05-06-2023 door

Uitstekende camping met erg vriendelijke eigenaren. Ze brengen je (+ evt hout en ijs) naar de plek. Plekken zelf zijn ruim en liggen mooi in het bos. Wij hadden plek 49, mooi aan de rand en vlak bij het prima sanitair. Goede uitvalsbasis voor Custer State Park & bijv. Mt Rushmore.

Kosten per nacht: $60

Bezocht op 17-09-2019 door

Mooie rustige camping. Net een camping in een nationaal park, maar dan met full-hookup. Vriendelijk eigenaar en keurig sanitair. In de avond lopen er herten op de camping. Wij hebben hier twee dagen gestaan om het Custer State Park en Mount Rushmore te bezoeken. Op advies van de dochter van de eigenaar een heerlijke hamburger van Bison gegeten in het dorp bij Black Hills Burger.

Kosten per nacht: $42

Bezocht op 07-09-2019 door

Mooie camping. In de avond familie hertjes nabij de camper. Plaats 56 tot 58 aanrader. Aan de bosrand.

Kosten per nacht: $45

Bezocht op 05-06-2019 door

Prachtige camping in de bossen , heel rustig, sanitair perfect. Vriendelijke eigenaren. We zijn er een nacht langer gebleven.

Kosten per nacht: $35

Bezocht op 10-09-2018 door

Prijs is voor een full hookup en 2 pers. Zijn hier 3 nachten geweest. Goedwerkende wifi. Mooie rustige in het bos gelegen campground met grote plekken waardoor veel privacy. Geen hinder van de verkeersweg. Sanitair helemaal goed en schoon. Aardige beheerders. Uitstekende uitvalsbasis voor Mnt. Rushmore, Crazy Horse en Custers Statepark. Diverse eetgelegenheden in Custer, alsmede supermarkten (Dakotamarkt is goed gesorteerd).

Kosten per nacht: $35

door op 21-08-2018

Op basis van onderstaande reviews site 55 geboekt. Uitstekend verzorgde en sfeervolle campground met behulpzame, vriendelijke eigenaren en goede voorzieningen (o.a. laundry). Als het kan, boek je camp site bovenin (53-56). Brandhout te koop op campground en wordt naar je site toegebracht.

Kosten per nacht: $50

Bezocht op 16-08-2018 door

Heerlijke camping met vriendelijke eigenaren

Bezocht op 16-08-2018 door

Een niet al te grote camping aan de route net voor Custer. Hele vriendelijke beheerders die je graag van alles willen uitleggen en je een kaart meegeven van de omgeving. Hout wordt voor een paar euro bij je camper gebracht. Hele goede douches.

Bezocht op 16-08-2018 door

Zeer mooie rustige camping met hele vriendelijke eigenaren

Bezocht op 30-06-2018 door

Voorgaande reviews kloppen helemaal. Ook wij waren met alles zeer tevreden. Plaats # 49 is ook een aanrader en vlakbij flush toiletten met papier en douches. Erg schoon sanitair. Een aanrader voor bezoek Mount Rushmore en Crazy Horse.

Kosten per nacht: $40

Bezocht op 07-06-2018 door

Mooie camping in het bos met ruime campsites met hook-up en firepit. Zeer aardige en behulpzame eigenaren.

Kosten per nacht: $50

Bezocht op 20-07-2017 door

Verzorgde sfeervolle camping vlakbij alle bezienswaardigheden in Custer State Park, zoals Mount Rushmore en Crazy Horse Monument en de bizons. Je bent bovendien in een mum van tijd in het leuke centrum van Custer terwijl je toch heel rustig in de natuur verblijft. Big Pine heeft communicatief sterke en vriendelijke eigenaren en een handig winkeltje. Boek vroeg en vraag om plek 56, 55, 54 of 53, dan heb je een mooie plek aan de bosrand, waar 's ochtends de herten komen grazen. De plekken zijn ruim en vlak, schaduwrijk door de pine trees maar niet somber (dat geldt vooral voor achterin) en hebben een fire ring. Hout en ijs wordt op verzoek naar je toe gebracht. Wij hebben hier twee dagen gestaan, maar dat had best langer gemogen. We hadden van Custer State Park en de Black Hills graag meer willen zien. We betaalden 41 dollar voor een full hook-up. Er is goed werkende Wifi op de campersite. En nee: ik word niet betaald voor al deze positieve woorden. Het was de leukste campground van de vakantie. NB: Maak niet de fout om vanuit hier naar Badlands Monument te rijden. De enorme afstand - minimaal twee uur heen, twee uur terug- is dat niet waard, ga liever naar Wind Cave National Monument bijvoorbeeld.

Kosten per nacht: $41

Bezocht op 02-06-2017 door

Heerlijke camping, rustig en mooi gelegen in het bos. Prima sanitair en erg aardige mensen. Goede uitvalsbasis voor alle bezienswaardigheden in de buurt.

Kosten per nacht: $41

Bezocht op 26-05-2016 door

Mooi aangelegde en goed verzorgde camping in een hellingbos 2 km ten westen van Custer. Goed sanitair, een laundry en uitstekende WiFi (totdat er twee super-RV's tussen de versterker en ons plekje neerstreken waardoor het signaal ineens wegviel). Goede uitvalsbasis voor het Custer Park, Mount Rushmore, Crazy Horse, Wind Cave en niet te vergeten Mammoth bij Hotspings.

Kosten per nacht: $31

Bezocht op 23-05-2016 door

Goede camping met uitstekende voorzieningen, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, ruime, rustige en fraaie plekken in een heuvelachtig bos op enkele kilometers afstand van het Crazy Horse memorial, 3 km buiten het dorp, 15 km van Mount Rushmore. Een aanrader.

Kosten per nacht: $36

Bezocht op 10-10-2014 door

Sanitair keurig, prima douches. De plaatsen zijn mooi vlak en midden in het bos. Elke plaats heeft natuurlijk een firepit en picknicktafel. Prima gelegen t.o.v. Jewel Cave, Custer State Park, Mount Rushmore en Crazy Horse. (34 dollar)

Kosten per nacht: $34

Schrijf een review
Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 15 juni, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan