Wonderland RV Park Torrey, Utah

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Wonderland RV Park
44 South Highway 12
Torrey Utah 84775
Verenigde Staten

GPS-locatie:
38.2676572, -111.3750085

Telefoonnummer:
+1-877-854-0184

Website:
http://www.capitolreefrvpark.com/

E-mailadres:
raydianepotter@yahoo.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Cabins te huur
  • Hookup-plaatsen
  • Tenten toegestaan
  • Wasserette
  • Wifi

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (20)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 20
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 30-10-2019 door

Goede camping! Schoon sanitair en mooi! Op korte afstand van Capital Reef en tegenover de Subway!

Kosten per nacht: $40

Bezocht op 18-06-2019 door

KLeine, maar zeer nette camping. Grote plaatsen met Full Hook-up. Wel picknicktafel geen firepitt. Goede uitval basis voor Capitol Reef NP en voor doorreis tussen Arches en Bryce Canyon. Aan het einde/begin van scenic route 12.

Kosten per nacht: $45

Bezocht op 08-06-2019 door

Moeder overste zit op de receptie, maar is heel vriendelijk. Mooie camping niet erg groot. Mooi schoon sanitair. Wasmachines en dragers zijn aanwezig. Kwartjes en waspoeder te verkrijgen bij de receptie. Wifi ging. Tegenover de camping ligt een soort VVV die je alles verteld over Capital Reef.

Kosten per nacht: $45

Bezocht op 16-04-2019 door

Een mooie kleine camping met 33 RV plekken. Wij hadden een Back-In plaats, niet heel groot maar wel ruimte om luifel uit te doen. Kregen 10% korting met AAA/ANWB. Niet veel last van de langslopende doorgaande weg. Mooi uitzicht besneeuwde bergen en dichtbij Capital Reef. De Fruita camping daar was volgeboekt en dit is een prima alternatief. In de ochtend was de stroom op de camping uitgevallen en was ook WiFi netwerk plat.

Kosten per nacht: $44

Bezocht op 29-04-2019 door

Mooie kleine camping vlakbij Capitol Reef NP. Camping is keurig onderhouden en heeft prima sanitair. Eigenaar is erg vriendelijk en behulpzaam. Aan de overkant zit een tankstation en koffiezaakje. Als je bij het tankstation omhoog loop kom je bij de Broken Spur uit, waar je een heerlijke steak kan eten.

Bezocht op 15-09-2018 door

Een kleine en een bijna schattig te noemen camping met ruime plekken omgeven met fruitbomen!

Laat je niet afschrikken doordat de camping aan een doorgaande weg ligt. Overdag rijd er veel verkeer maar echt last heb je er niet van, 's nachts al helemaal niet. Op de camping zijn alle voorzieningen aanwezig zoals een Laundromat, schone toiletten en zeer ruime douches, full hook-up en zelfs een aansluiting voor kabel TV.

De camping ligt op een klein half uur rijden van Capitol Reef NP maar de rit ernaartoe, over een hobbelige asfaltweg, is echt de moeite waard. Heb je een wat grotere RV en je wilt graag hiken én verzekerd zijn van een parkeerplaats, vertrek dan vroeg. Zo hebben wij de Hickman Bridge Trail en de Frying Pan Trail kunnen doen doordat wij al om 07:30 uur op de parkeerplaats stonden waar deze twee wandelingen starten. Even na 08:00 uur was deze redelijke ruime parkeerplaats al vol.

Aan de overkant van de camping en weg ligt een tankstation met Subway, daarnaast bevindt zich Castle Rock Coffee voor een heerlijke koffie, ontbijt of lunch en wanneer je even naar boven loopt kun je heerlijk steak eten bij Broken Spur Steakhouse.

Kosten per nacht: $50

Bezocht op 01-08-2018 door

Rustige kleine camping met schoon en netjes sanitair. Wij hadden gereserveerd maar de camping was bijna leeg. Beheerder vertelde dat het in het weekend altijd druk is, door de week een stuk minder druk.

Kosten per nacht: $48

Bezocht op 18-06-2018 door

Deze camping niet vooraf gereserveerd, maar wij waren er voor 18:00 en er was nog plek. Mooie groene camping, dicht bij Capital Reef en een goed alternatief voor de camping in Fruita die bijna altijd vol is.

Kosten per nacht: $39

Bezocht op 01-10-2017 door

Prima nette campground op ongeveer 5 mijl van de ingang van het park. De campground ligt wel direct langs een drukke weg, maar is gelukkig 's nachts rustig. Plekken zijn ruim. Sanitair is zeer schoon en douche heerlijk warm. Beheerder zeer vriendelijk en behulpzaam. We waren blij dat we deze campground hadden gereserveerd. Toen wij rond 15.00 uur aankwamen was de campground Fruita Fruita, gelegen in het park vol ( first come, first served) en ook onze campground Wonderland was vol.

Kosten per nacht: $39

Bezocht op 14-08-2017 door

Prima camping voor een overnachting als je uit Capitol Reef komt of erheen gaat. In het park is ook een camping, die zag er prachtig uit maar kon niet gereserveerd worden. Daarom hebben we in het hoogseizoen voor deze camping gekozen. Vriendelijke eigenaar, mooi sanitair, aan een doorgaande weg.

Kosten per nacht: $50

Bezocht op 20-04-2017 door

Kleine camping bij een kruispunt van wegen, maar er is s'avonds weinig verkeer. Goede faciliteiten. Ongeveer 15 minuten rijden naar Capitol Reef. Advies om aan deze kant van het park te overnachten (er zijn meer campings) of in het park zelf, maar die camping was al vol.

Kosten per nacht: $26

Bezocht op 04-04-2017 door

Nette kleinschalige camping, met ruime Fool Hook-Up plekken. Prijs kwaliteit in goede verhouding. Toiletten en douches zijn buitengewoon netjes en schoon. Niet eerder zo aangetroffen in Amerika. Prima ligging voor een bezoek aan het Capital Reef Park. Erg aan te bevelen voor 1 nacht.

Kosten per nacht: $39.69

Bezocht op 04-06-2016 door

Goede privé camping aan rand van Capito Reef. Kleinschalig, niet al te vol gepakt . Prima sanitair. Goede uitval basis om Capito Reef te bezoeken. Zijn er 2 nachten gebleven.

Bezocht op 24-05-2016 door

Mooie ruime plaatsen met gras. Schoon sanitair. Steakhouse op loopafstand. Rustige camping

Kosten per nacht: $40

door op 03-07-2015

Gelegen vlak voor Capitol Reef. Ruime plaatsen.

door op 02-07-2015

Op het kruispunt van weg 12 en 24.

door op 02-06-2015

Omdat de camping in Fruita gesloten was kwamen we hier terecht. Kleine camping met veel groen. De camping was vol maar we mochten op het grasveld naast het basketbalveld staan voor de prijs van een tent $27. Er zijn douches, toiletten, rv dump en wifi.. Tip: als je de bergweg van Torrey naar Bryce rijdt; daarlangs liggen ook veel gov. campings waar wel voldoende plekken bleken te zijn. Dit zagen we de volgende dag.

door op 23-07-2014

Vlakbij de ingang van Capitol Reef ligt dit groene RV park, met plek voor ongeveer 30 campers. Ruime en vooral zeer schone wc's en douche. Nergens anders zulke ruime douches tegengekomen. Toen we hier wilden weg rijden hadden we pech met de camper, de hostes hebben ons top geholpen! Niet anders dan lof over dit rv park. $35 voor 2 personen.

door op 20-05-2014

Schone camping met full hook-ups dicht bij Capital Reef N.P. Campgrounds van N.P. zijn na 12:00 u. altijd vol, dit is een goed alternatief.

door op 20-10-2013

De camping ligt 10 mijl voor Capitol Reef, een nationaal park. Er is zowaar wat gras, het sanitair is netjes, maar voor de geboden prijs is het wel te weinig. Wij betaalden in het naseizoen van 2012 voor 2 personen met een camper: $30,87.

Schrijf een review
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!