Cougar Rock Campground Ashford, Washington

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Cougar Rock Campground
48627 Paradise Road East
Ashford Washington 98304
Verenigde Staten

GPS-locatie:
46.767710935, -121.791486768

Website:
Bezoek


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Geen hook-up plaatsen
  • Tenten toegestaan
  • Vuilwater dumpen
  • Water bijvullen

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (15)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 15
Kosten per nacht: $ 20 (2)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 31-07-2023 door

C38. Een camping in een oud gemengd bos met heel hoge bomen en ondergroei. Er zijn mooie en minder mooie plaatsen met tafel en firering. Privacy verschilt ook. Altijd zicht op een stuk bos. Plaatsen liggen soms ook onder en boven elkaar. Behalve in loop E (totaalverbod) mag je 3x 2 uur per dag de generator gebruiken, gelukkig koelt het 's nachts goed af. Geen douches aanwezig. Geen bereik met de telefoon. Wij zouden er nog wel eens verblijven.

20 dollar voor een dry site.

Kosten per nacht: $20

Bezocht op 19-07-2023 door

Camping in Mount Rainier National park, ideaal gelegen om het park te bezoeken. Grote camping maar wel nodig om op tijd te boeken. Geen hookups en douches, allen toiletten, De dump was tijdens ons verblijf gesloten.

Kosten per nacht: $20

Bezocht op 05-07-2023 door

Het was heel lastig om deze camping te boeken. Wij wilden 2 dagen reserveren en hebben vanaf een half jaar van de voren geprobeerd om dit te realiseren. De camping opent pas als het weer dit toelaat ergens in juni en contact opnemen is er niet bij. De sites worden gefaseerd vrij gegeven. Zo moesten wij tijdens onze vakantie nog een tweede dag boeken omdat er weer plekken vrij kwamen. De overige plaatsen zijn first come, first served. De camping zit op Mt. Rainier en heeft een prachtige locatie, vlakbij Paradise. Er zijn geen campings voor RV's in de buurt iig niet in 2023. Stevens road is dicht (alleen in het weekend open) en de camping aan de andere zijde van de berg is niet bereikbaar vanuit het westen. De campingplaatsen zijn slecht onderhouden, geen douches, geen netwerk (bij het visitor center in Paradise kan je verbinding maken), slecht onderhouden toiletten. De dumpplaats en watervul punt voor RV's is er wel, maar deze is al jaren kapot en hier wordt niets aan gedaan. Ergernis voor ons was dat de camping lang niet vol was, ondanks dat de camping haast niet te reserveren is. De te reserveren plekken zijn dus steeds vol, maar de FF plaatsen blijven gewoon grotendeels leeg. De locatie is echt prachtig.

Bezocht op 23-08-2022 door

Fijne camping! Ruime plaatsen met veel privacy. Geen douches gevonden alleen.

Bezocht op 18-06-2022 door

Mooie camping midden in de indrukwekkende natuur! De dump en water vul plek is gesloten. Houd er rekening mee dat de weg voorbij Paradise tot eind juni is afgesloten vanwege de sneeuw. Er lag half juni nog 3 meter sneeuw!

Kosten per nacht: $24

Bezocht op 31-05-2022 door

Grote camping op weg naar Mount Rainier, mooie plekken in het bos, geen stroom, aan de overkant van de weg start al een wandeling naar de Carter Falls.

Kosten per nacht: $20

Bezocht op 25-09-2019 door

Mooie NP camping. Ruim genoeg plek. Eind september gaan voorzieningen sluiten in Mt Rainier, maar wij hebben er geen last van gehad.

Kosten per nacht: $20

Bezocht op 21-09-2019 door

Mooie campground midden in de natuur, in het park. Het was op basis van first come, first served maar er was nog voldoende plek toen wij aankwamen (op een zaterdag, rond half 12). Plekken hebben een campingtafel en een firepit. Er zijn geen voorzieningen behalve een toilet. Goede uitvalsbasis om Paradise te bezoeken.

Kosten per nacht: $20

Bezocht op 06-08-2019 door

Een schitterend gelegen camping midden in de natuur en aan de voet van Mount Rainier. Er zijn verder geen voorzieningen zoals elektra en douches maar met een camper is dat geen probleem. De camping ligt wel op hoogte dus in de ochtend en de avond kan het fris zijn. Vanaf de camping zijn verschillende wandelingen te maken die zeer de moeite waard zijn.

Kosten per nacht: $20

Bezocht op 25-07-2019 door

Alle eerdere reviews geven onze ervaringen goed weer. Perfecte locatie in het park en één met de natuur. Geweldig!

Kosten per nacht: $20

Bezocht op 20-07-2019 door

In één woord een prachtige camping op twintig minuten rijden van het mooie wandelgebied Paradise aan de voet van de Mount Rainier. Heel vriendelijk personeel en schone toiletten. Geen douches en elektriciteit aanwezig op de camping, maar wat ons betreft heb je dat ook niet nodig als je een fijne camper hebt. Hierdoor sta je wel volledig in de natuur; heerlijk! Voorzien van een picknicktafel en een firepit. Iedere zaterdag en zondagavond is er op de camping een leuke bijeenkomst onder leiding van een ranger. Heel interessant!

Kosten per nacht: $22

Bezocht op 29-09-2018 door

Mooie campground in de vrije natuur, zonder voorzieningen. Dit zijn de fijnste campings. Lekker vuurtje stoken en genieten!

Kosten per nacht: $20

Bezocht op 19-09-2018 door

Super leuke camping!! Geen receptie, geen bereik en geen wifi. Wel hele mooie natuur met veel wilde dieren. Zelfs een box waar je eten op moet bergen voor beren als je een tent hebt. Je moet ervan houden, maar als je van rust, natuur en op jezelf aangewezen zijn houdt is het echt heerlijk!

We hadden niet gereserveerd en er was nog voldoende plek. En ook nog eens niet duur.

Kosten per nacht: $20

Bezocht op 06-09-2018 door

Hier buiten het seizoen geweest. 's-ochtends betalen via de automaat, plek reserveren. Midden in het park. Ruime plek. Heb je een grote RV moet je wellicht iets langer zoeken voor een geschikte plek. Niet duur. Zonder hook-ups.

Kosten per nacht: $20

Bezocht op 29-05-2016 door

Prima NPS campground. Mooi gelegen in het park, zoals bij de meeste NPS campgrounds, betaalbaar en natuurlijk een vuurplaats bij elke plek.

Kosten per nacht: $20

Schrijf een review
24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan