Hood River, Oregon

Hood River Hood River is een pittoresk stadje aan de Columbia River Gorge, met op de achtergrond majestueuze bergen en glooiende heuvels vol fruitboomgaarden en wijnmakerijen. Een leuke route om te rijden is de Hood River County Fruit Loop: een schilderachtige toeristische route langs fruitboomgaarden, met fruitstalletjes langs de weg. Geen zin om zelf te rijden? Stap dan aan boord van de Mount Hood Railroad, een historische spoorweg door de prachtige landschappen rond Mount Hood.

Activiteiten & bezienswaardigheden

Mount Hood Railroad

Deze spoorweg werd oorspronkelijk gebouwd in 1906 om fruit en hout van lokale boerderijen en zagerijen te vervoeren, maar tegenwoordig is het een toeristische attractie. De treinreis van de Mount Hood Railroad neemt je mee door prachtige heuvels vol boomgaarden en langs de oevers van de Hood River. Bij de meeste ritten is een korte stop bij een van de fruitbedrijven. Er zijn thematische ritten en combi-pakketten mogelijk, waaronder een Western Train Robbery-rit in de zomer, evenals wijnproeverijen, bier- en ciderproeverijen.

Hood River County Fruit Loop

Ervaar de landelijke charme van Hood River tijdens een rit over de Fruit Loop. De Fruit Loop-route omvat boerderijen, wijngaarden en boomgaarden, waar je geniet van vers fruit, ambachtelijke producten, ambachtelijke bieren, wijnproeverijen en meer. Van juni tot en met oktober zijn de boerderijen en fruitstalletjes langs de route geopend en bieden ze een breed scala aan verse producten, waaronder appels, peren, kersen, aardbeien, frambozen, bramen en pruimen. Bezoekers kunnen ook deelnemen aan rondleidingen. Onderweg heb je fantastische uitzichten.

Klimaat

Bovenstaande klimaatgegevens zijn historische gemiddelden voor de plek op de kaart. Het weer is onvoorspelbaar, deze gegevens dienen dan ook puur als indicatie.

Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 13 juli, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan