Ohanapecosh Campground Mount Rainier, Washington

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Ohanapecosh Campground

Mount Rainier Washington, 98361
Verenigde Staten

GPS-locatie:
46.7380971, -121.5666245

Website:
Bezoek

Aanvullende informatie:

In het park gelegen.


Ohanapecosh Campground is doorgaans geopend van eind mei tot en met eind september. Er zijn toiletten aanwezig, maar geen douches. Reserveren is mogelijk.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Vuilwater dumpen
  • Water bijvullen

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (13)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 13
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 14-08-2022 door

Prachtig gelegen tussen de bomen en vlakbij de rivier. Heerlijk om tot rust te komen in Mount Rainier NP. Voorzieningen zoals in de meeste NP campings heel basaal. Alleen water, geen plek om vuil water te dumpen. Plek ruim genoeg voor onze camper van 28 foot.

Kosten per nacht: $20

Bezocht op 16-07-2022 door

Prachtige camping in de bossen, wij hadden site H24 en dat was een grote site tussen de bomen en een riviertje wat eraan grenst (leuk voor kinderen om te spelen). Geen warm water of douches

Kosten per nacht: $20

Bezocht op 22-09-2019 door

Mooie camping midden in de natuur, in de bossen tussen de grote bomen en aan de rivier. Toen wij er waren was het erg rustig, het was op basis van first come, first served, maar er was meer dan genoeg plek. Je kunt wandelingen doen vanaf de campground of op een klein stukje rijden. Er zijn geen voorzieningen, behalve een toilet. Er is een ranger station/ visitor center met informatie

Kosten per nacht: $20

Bezocht op 02-07-2019 door

Prachtige campground in een nog mooiere omgeving. Als je een plek hebt in loop C dan heb je de rivier als uitzicht tijdens het ontbijt. Geen faciliteiten aanwezig, behalve wc´s en wastafels en totaal geen bereik/4G. Dit maakte het voor ons alleen maar extra bijzonder. Toen wij er waren was de helft van de camping gesloten vanwege weersomstandigheden. De Silver Trail is een aanrader om te lopen.

Kosten per nacht: $20

Bezocht op 20-08-2018 door

Prachtig onder de hoge bomen gelegen camping vlakbij de zuid-ingang van mount rainier NP. Alleen flushing toilets. Rivier op de camping. Koud en heel helder water, hoewel afgeraden leuke uitdaging voor de kinderen om van de rots in koude kraakheldere water te springen! Leuke wandelingen vanaf de camping. Zowel Paradise als Sunrise goed te bereiken! Loop vanuit Paradise skytrail. Prachtig zicht op deze grote jongen!

Kosten per nacht: $20

Bezocht op 24-07-2018 door

Prachtige camping midden in het bos aan een snelstromende bergrivier. Eenvoudige toiletvoorzieningen. De plekken zijn zonder uitzondering prachtig gelegen, maar hebben geen hookup. Er is ook geen dump op het terrein. Wel is er een watertap punt met volgens ons het lekkerste kraanwater van west Amerika: direct vanuit de bergen. Er is hier geen WIFI en ook geen mobiel netwerk.

Kosten per nacht: $20

Bezocht op 19-07-2018 door

Prachtige natuurcamping zonder voorzieningen op plaats. Wel toiletten en wastafel in washok. Pas bij reserveren via recreation.gov wel op dat je een plaats voor een RV boekt anders kom je op een plaats waar je met je RV op de plaats voor de auto staat...

Kosten per nacht: $20

Bezocht op 01-07-2018 door

Camping ligt in een indrukwekkend bos met enorm hoge bomen. Je staat redelijk vrij. Sanitair is netjes. Wij vinden het een erg mooie camping. We wilden wandelen bij Tipsoo lake, helaas was deze nog bevroren en in de hele omgeving lag nog veel sneeuw. Ook bij Paradise nog veel trails onder de sneeuw. Bij Sunrise waren verrassend genoeg al veel trails sneeuwvrij en hebben we prachtig kunnen wandelen. Vanaf de camping is de Silver Falls trail ook erg leuk om te lopen.

Kosten per nacht: $20

Bezocht op 15-06-2018 door

Fijne campground. Toiletten aanwezig.

Kosten per nacht: $20

Bezocht op 24-07-2017 door

Prachtig gelegen camping in het National Park Mount Rainier. De plaatsen zijn erg ruim en voorzien van firepit en campingtafel. Je staat midden tussen de hele hoge dennebomen. Op de camping kan je brandhout verkrijgen. Vanaf de camping zijn diverse wandelmogelijkheden.

Bezocht op 12-06-2015 door

prachtige plek in de bossen. super gezellige sfeer met overal kampvuurtjes. geen faciliteiten.

door op 18-08-2009

Schitterende camping midden in de natuur. Hoge bomen, ruime plaatsen, veel privacy. 's Avonds genieten van de rust en de sterrenhemel. De camping heeft nauwelijks voorzieningen, maar als je met een camper reist heb je die ook niet nodig. Veel wandelmogelijkheden vanaf de camping.

door op 16-07-2009

Voor een primitieve campground vonden we het goed voor elkaar. Er was een flushtoilet aanwezig, en het een heerlijk rustige locatie tussen de bomen, bij een riviertje. Voor 12 dollar verwachten wij ook niet meer.

Schrijf een review
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan