Harmony Lakeside RV Park Silver Creek, Washington

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Harmony Lakeside RV Park
563 State Route 122
Silver Creek Washington, 98585
Verenigde Staten

GPS-locatie:
46.55803406, -122.50382424

Telefoonnummer:
+1-360-983-3804

Website:
http://www.harmonylakesidervpark.com/

Aanvullende informatie:

From Interstate 5: Exit on Hwy 12 East (exit 68). Take Highway 12 approximately 15 miles to Highway 122. Left turn 5.5 miles to Harmony Lakeside RV Park.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Omschrijving

Prachtig verzorgde goed onderhouden camping, met mooie grote plaatsen, veel groen en veel voorzieningen.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Cabins te huur
  • Hookup-plaatsen
  • Wasserette
  • Wifi

Overige faciliteiten

Sportveld met allerlei benodigdheden Boten/kano's, waterscooters Vismogelijkheden


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (4)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 4
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
door op 27-09-2019

Mooie, rustige camping aan een meer. Wij hadden een plek met zicht op het meer, met een prachtige zonsondergang. Je kunt naar het water lopen. De camping is aan het uitbreiden naar de overkant van de straat. Ik zou afraden om aan die kant te boeken. Er is nog geen begroeiing en het ziet er erg ongezellig uit. Plekken hebben campingtafel en firepit. Wij hadden een full hookup.

Kosten per nacht: $66

Bezocht op 16-09-2017 door

Mooie camping aan het meer, ruime plaatsen. Schone douches met warm water. Wasserette is geopend tijdens de openingstijden van de receptie waar de sleutel opgehaald moet worden. Receptie is geopend tot 5.30 pm. Goede wifi.

Kosten per nacht: $66.15

Bezocht op 23-07-2017 door

Hele mooie camping met ruime plaatsen! Elke plaats heeft natuurlijk firepit en campingtafel. Sanitair is brandschoon en erg netjes. Ook de wasserette is netjes. Camping ligt aan een mooi meer met watersportmogelijkheden. De camping verhuurt ook diverse soorten bootjes. Op het meer kan je erg goed op forel vissen (wel een vergunning nodig). Op het moment van ons bezoek waren ze aan de overzijde van de weg met uitbreiding van de camping bezig. De bedoeling is dat er volgend jaar ook een zwembad en andere faciliteiten komen.

door op 16-11-2011

Hele mooie rustige camping, met mooie tuinen en kunstwerken bij vijvers op een prachtige plek aan de rivier/meer. Vriendelijk personeel, schoon sanitair en volop mogelijkheden om te (water)sporten. Aanrader!

9 maart infodag in Zwolle:
presentaties (waaronder Zuidwest-Amerika), camper bekijken & adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan