Kid Valley Campground Toutle, Washington

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Kid Valley Campground
9360 Spirit Lake Highway
Toutle Washington, 98649
Verenigde Staten

GPS-locatie:
46.3748532, -122.6097884

Website:
http://www.kidvalley.com

Aanvullende informatie:

Directions: Coming from the south (Portland/Vancouver) take I-5 north to exit 49 at Castle Rock. Turn right (east) on SR 504, (Spirit Lake Memorial Hwy) travel approx. 19 miles, campground is on left.

From the North, take I-5 South to exit 63, turn left (east) on SR 505 and follow it through Toledo, across the Cowlitz River, to the 505/504 intersection. Turn left, and follow 504 approx 4 miles to campground.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Douches
  • Electra
  • Hookup-plaatsen
  • Speeltuin
  • Tenten toegestaan
  • Toiletten
  • Vuilwater dumpen
  • Water bijvullen

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (2)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 2
Kosten per nacht: $ 35 (1)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 09-05-2024 door

Vrije simpele en niet al te grote campground qua opzet met full hook-up plekken. Sommige plekken liggen vrij mooi en sommige staan wel erg dichtbij elkaar. Gelukkig was het niet druk toen ik er was. Het grote voordeel van deze camping is dat dit de meest dichtsbijzijnde ten opzichte van Mount Saint Helens is (20min rijden ong). Het is mogelijk om plekken te reserveren, maar betalen moet ter plekke en met cash. WC en douche gebouw is een beetje gedateerd. Voor de douches zijn quarters nodig. Verder is het mogelijk om brandhout op de camping te kopen. Bereik op de camping is echt nul.

Kosten per nacht: $35

Bezocht op 21-07-2018 door

Kleine camping op de weg naar Mount St. Helens. Full hookup voor $30 per nacht. Warme douche tegen betaling; 25 cent voor 2 minuten ongeveer. Reserveren kan per mail en dan contant betalen ter plekke. Wat mij betreft 4 sterren. Camping staat in een dead zone, dus geen wifi of telefoonbereik. Wel rustig. Toen wij er waren speelden er veel kinderen en dat was voor die van ons erg leuk. In tegenstelling tot veel andere campings zitten de mensen hier wel buiten en maak je makkelijker een praatje over het weer, de omgeving of zo.

Kosten per nacht: $30

Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 13 juli, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan