A.B. Camping RV Park Cheyenne, Wyoming

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
A.B. Camping RV Park
1503 W. College Dr.
Cheyenne Wyoming 82007
Verenigde Staten

GPS-locatie:
41.1021915, -104.8218915

Telefoonnummer:
+1-307-634-7035

Website:
campcheyenne.com

E-mailadres:
abcamping@gmail.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Propaan verkrijgbaar
  • Speeltuin
  • Vuilwater dumpen
  • Wasserette
  • Water bijvullen
  • Wifi
  • Winkel

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (12)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 12
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 13-09-2018 door

Vriendelijk ontvangst. Campingplek klein. Saai terrein, veel grote rv’s/bussen. Douches uitstekend!

Kosten per nacht: $49

Bezocht op 18-08-2018 door

Een rechttoe- rechtaan camping aan de zuidkant van Cheyenne. Goede ontvangst van de beheerder en zijn zoon. Dit is echte een doorgaans camping. De plekken zijn niet groot, geen picknickbankjes en een ietwat rommelige camping. Sanitair is ouderwets maar wel schoon. Je kunt hier voor 1,50 de was doen en voor een dollar drogen. Heel dicht in de buurt diverse eetgelegenheden.

Bezocht op 02-08-2018 door

Kleine camping. Sanitair is schoon. Campingplaatsen hebben voldoende schaduw. Ook is er een mogelijkheid om voor bbq of kampvuur. Personeel is vriendelijk. Camping is rustig.

Kosten per nacht: $46

Bezocht op 10-06-2018 door

Aan de rand van de stad en rustig gelegen camping. Net sanitair. Omdat we slechts één nacht verbleven, stonden we op een grasveldje. Alleen elektrische aansluiting. Weinig schaduw. Schoon en net sanitair. In de kantine is een eenvoudige maaltijd voor weinig geld te krijgen.

Kosten per nacht: $40

Bezocht op 24-07-2017 door

We hebben meerdere keren geprobeerd om van tevoren te reserveren via de mail. Helaas onder succes. Bij aankomst werd dit afgedaan met: dan zal het wel in mijn spam box terecht zijn gekomen. Een ongezellige camping op het asfalt. Ik zou hem alleen aanraden als je perse een overnachting in Cheyenne wilt/moet maken. De eigenaresse was onvriendelijk en tegelijkertijd met allerlei andere dingen bezig. De eigenaar was wel heel vriendelijk en maakte een gezellig babbeltje met ons. Douches/toiletten en wasserette is aanwezig.

Bezocht op 21-07-2017 door

Deze camping iets buiten Cheyenne was voor ons ideaal om de Cheyenne Frontier dagen te bezoeken. De camping had zelfs een shuttlebus geregeld gedurende deze dagen waarbij we voor de deur werden afgezet en 's avonds werden opgehaald, dus geen issue met parkeren van de RV. Toiletten waren schoon, douche was goed! En vooral de WIFI was perfect geregeld. Deze camping geeft korting op vertoon van ANWB kaart als - "Good SAM" - rekening kan digitaal worden verstuurd!

Kosten per nacht: $65

Bezocht op 02-06-2016 door

camping doet sober aan. Maar is te doen

Kosten per nacht: $38

Bezocht op 29-05-2016 door

Rustig gelegen camping met veel grote RV's op naar verhouding kleine en dicht bij elkaar gelegen plaatsen. Vriendelijke ontvangst en de mogelijkheid om een bbq bestelling te doen. Prima voor een nacht, maar weinig sfeervol.

Kosten per nacht: $40

door op 29-09-2014

Eenvoedige camping. In verhouding duur.

Bezocht op 15-10-2014 door

Op handige plek vanaf de snelweg. Verder niet bijzonder, stoppen, slapen, doorgaan. Watervulmogelijkheid deed het niet.

Kosten per nacht: $40

door op 12-09-2014

Geen op- of aanmerkingen. Voorzieningen in orde. Prima voor 1 nachtje.

door op 24-10-2013

Bijna volle camping met redelijk veel vaste plekken. Voor 1 of 2 nachten prima. Water en elektriciteit bij de staanplaats. Redelijk sanitair. Heel vriendelijk personeel. Je kunt er overheerlijke spareribs eten, echt een aanrader. Met de auto is de stad Cheyenne goed te bereiken. 36 Dollar per nacht. Voor seniors 32 Dollar.

Schrijf een review
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!