Guernsey, Wyoming

Wyoming praries met huifkar Guernsey is een kleine plaats midden in de uitgestrekte prairies van Wyoming. Het was een belangrijk punt aan de Oregon Trail, een handels- en emigratieroute dwars door de Verenigde Staten. Bekijk de Register Cliff en maak een mooie wandeling door het Guernsey State Park.

Bezienswaardigheden & activiteiten

Guernsey State Park

Vlak bij de plaats Guernsey ligt het gelijknamige staatspark. Guernsey State Park omvat een waterreservoir dat ontstond na de aanleg van de Guernsey Dam in 1927. Hoewel je er kunt varen, kamperen en wandelen, komen de meeste mensen er om het werk van het Civilian Conservation Corps (CCC) te zien. De CCC heeft een paar prachtige gebouwen opgeknapt, waaronder het Guernsey Museum (hoog op een klif boven het water), the Castle en Brimmer Point. Een andere bezienswaardigheid in het park zijn de Oregon Trail Ruts. In de negentiende eeuw was deze plek onderdeel van de Oregon Trail, een handels- en emigratieroute dwars door het land. De sporen ('ruts') die de karren in het zachte gesteente uitsleten, zijn stille getuigen van de vele paarden en ezels die grote karren vol goederen voorttrokken.

Oregon Trail in Wyoming

Register Cliff

Neem ook een kijkje bij Register Cliff. Dit was een herkenningspunt aan de Oregon Trail en een plaats waar passanten hun naam in het gesteente krasten. Register Cliff diende als 'checkpoint' voor reisgezelschappen om te checken of ze zich nog op het juiste pad bevonden.

Register Cliff in Guernsey Wyoming

Klimaat

Bovenstaande klimaatgegevens zijn historische gemiddelden voor de plek op de kaart. Het weer is onvoorspelbaar, deze gegevens dienen dan ook puur als indicatie.

16 september - Infodag Texas Style: presentatie, BBQ & livemuziek
Meld je gratis aan
30 september - Infodag en indianen in Zwolle. Dansdemo's, presentaties, meet & greet
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan