Chuck Wagon RV Park Fort Laramie, Wyoming

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Chuck Wagon RV Park
310 Pioneer CT
Fort Laramie Wyoming, 82212
Verenigde Staten

GPS-locatie:
42.22444970101, -104.53765869141

Telefoonnummer:
307-837-2828

Website:
chuckwagonrv.com/

Route:

Intersection of US Hwy. 26 & State Hwy. 160. Within the City Limits of the town of Fort Laramie. Two miles from Historic Fort Laramie.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Watervul- en dumpgelegenheid

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (1)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 1
Kosten per nacht: $ 30 (1)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 19-07-2017 door

"If you like trains, this is the place for you". Omdat het van Estes in 1 dag vrij ver is naar Custer State Park hebben wij deze camping geboekt. Het citaat is van de site geplukt en dus wisten wij van te voren dat we zo ongeveer op het spoor zouden slapen. De lange kolentrein komt regelmatig langs en meldt zijn komst met een niet te missen harde toeter. Echter, als je dit weet, is het toch leuk. Het is een zeer authentieke bijna National Geographic ervaring. Geen aangeharkte toestanden met afgemeten plekjes, maar een lekker groot stuk gras met een picknicktafel en een leuke sfeer. Er zijn slechts 16 ruime en nette RV-plekken. Full hook-up kost $30, alleen electric $15, dus echt heel goedkoop. Er kunnen ook tenten staan. Wij vonden de treinen fascinerend en deden voor het slapen onze oordoppen in. De treinen komen namelijk ook 's nachts en dat is minder fascinerend. Het is leuk om hier te slapen in combinatie met een bezoek aan het historisch zeer interessante Fort Laramie, waar je in vroeger tijden je manke ossen kon inwisselen voor verse ossen om zo verder te reizen in de hoop Oregon te bereiken. Vergeet ook niet een bezoekje aan de nabijgelegen Register Rock en de Trail Ruts (de karrensporen van duizenden huifkarren). Dus als je je een moderne pionier wilt voelen, boek dan een plek bij grandma Hofrock van Chuck Wagon RV Park! Howdy! PS: Er is geen winkel, wel nette sanitaire voorzieningen en WiFi.

Kosten per nacht: $30

Vragen voor je vertrekt? Kom naar de Presentatiedag in Zwolle op 19 mei!
Info & aanmelden
Boek nu al je Cruise America of Cruise Canada-camper voor 2019!
Profiteer van 15% vroegboekkorting!
Nu al een camper boeken voor 2019 van Road Bear!
Bekijk de kortingen & vraag een offerte aan
Rondreis of One Way in Canada? Boek een Relocation of Seasonal Special van Canadream!
Prijzen & vertrekdata
30% korting op Escape campervans bij Miami of New York Special!
Bekijk de special
Cruise America heeft weer een wegbrengspecial!
Prijzen & voorwaarden