Guernsey State Park Campground Guernsey, Wyoming

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Guernsey State Park Campground
2187 Lakeside Shore Drive
Guernsey Wyoming, 82214
Verenigde Staten

GPS-locatie:
42.3046672, -104.7656048

Telefoonnummer:
+1 307-836-2334

Website:
Bezoek


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Speeltuin
  • Tenten toegestaan
  • Vuilwater dumpen
  • Water bijvullen

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (5)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 5
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 06-08-2019 door

Een kale ongezellige plek. Douches op 10 km. Vieze toiletten wel in de buurt. Camping ligt weliswaar in stadspark, maar ook langs spoorlijn. Geen aanrader.

Bezocht op 08-07-2019 door

Camping Sandy Point in het Guernsey State Park. Wij hadden een ruime plek aan het meer met elektriciteit en water, picknicktafel en fire pit/barbecue. Op de camping is een grote speeltuin. Ik begreep dat er ook dagjes mensen kunnen komen. Er is een wc (pot in de grond), niet gebruikt. Er loopt een spoorlijn langs de camping waar geregeld lange goederentreinen gebruik van maken. Prijs is incl. parkentree. volgens mij $ 10.

Kosten per nacht: $42.75

Bezocht op 21-06-2019 door

Onderweg vanuit Rocky Mountain NP naar Custer State Park/ Mount Rushmore een tussenstop gehad op deze camping. Er liggen meerdere campings naast elkaar aan het meer, wij stonden op Sandy Point Campground. Het meer is erg mooi en zeker voor watersport erg geschikt. Wij stonden op de achterste camping in het rijtje, hier was geen douchegebouw en/of hook-up (deze zijn bij de eerste camping in het rijtje). De plek was ruim, vlakbij het water, wel buren op enige afstand. Er was een speeltoestel voor de kinderen. Op de camping waren veel Amerikaanse vakantiegangers die echt voor de watersport kwamen, daardoor wat rumoerig. Grootste nadeel was echter het feit dat de camping aan het spoor ligt en dat er 's nachts een aantal keer enorme kolentreinen langsrijden, een enorm kabaal! Prima locatie voor een tussenstop, verder vonden wij het niet zo de moeite waard. We hadden een plaats met water en elektriciteit.

Kosten per nacht: $42

Bezocht op 07-09-2018 door

Prima camping in mooi natuurgebied. Wij waren op doorreis vanuit Rocky Mountain National Park naar de Badlands en de camping ligt op een mooie dagritafstand. Er zijn verschillende kamplocaties, wij stonden aan "het strand", wel wat open gebied. Er was alleen water en elektriciteit ener zijn toiletten. Douchen bij het hoofdgebouw maar dat is niet op loopafstand. Bij de ingang is een dumpstation. Verder: bij het binnenrijden van Wyoming vanuit richting Denver gestopt bij het toeristinfocenter, mooi ingericht en goed advies gekregen. Eerst dachten wij via Scotsbluff te rijden maar dat werd vanwege de saaie wegen afgeraden, vandaar via Guernsey en de volgende dag op weg naar de Badlands, Fort Robinson en Wounded Knee bezocht.

Kosten per nacht: $22

Bezocht op 05-06-2018 door

Prachtige, ruime campeerplekken met firepit in een hele mooie, rustige omgeving. Je kan bij het reserveren je campsite kiezen, of je nu aan het water zit of niet, ze zijn allemaal mooi. Er is geen hook-up of sanitair aanwezig, maar voor een of twee nachten is dat geen probleem. Als je van het Rocky Mountain National Park richting South Dakota gaat, is dit echt een aanrader om te overnachten!

Kosten per nacht: $18

Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 15 juni, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan