Clearwater Country Inn & RV Park Clearwater, British Columbia

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Clearwater Country Inn & RV Park
Eden Road 485
V0E 1N1 Clearwater
Canada

GPS-locatie:
51.6518179, -120.0328813

Website:
clearwatercountryinn.com/rv-park/


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Propaan verkrijgbaar
  • Restaurant
  • Speeltuin
  • Tenten toegestaan
  • Wasserette
  • Winkel
  • Zwembad

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (8)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 8
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 29-07-2016 door

Een camping waar ook veel Canadezen waren. Was ook een klein zwembad bij. Dicht bij centrum van het dorp. Sanitair redelijk

Bezocht op 27-07-2016 door

Camping met ruime, schaduwrijke plekken en full-hookup. Ligt achter een motel aan de hoofdweg (maar ver genoeg er vandaan om er geen last van te hebben). Het sanitair is redelijk. Staanplaats kan worden gereserveerd. Administratief schort er wel het een en ander aan: toen we op de tweede dag na een uitstapje (beren kijken in het "nabijgelegen" (60 km) safaripark - een aanrader!) terugkwamen op onze kampeerplek bleek de eigenaar die, ondanks onze reservering en betaling aan een andere kampeerder toegewezen te hebben. Ons briefje op de stroompaal moesten ze maar negeren, had hij gezegd. Vervolgens kregen we een andere, kleinere plek als compensatie toegewezen. Toevallig was die nog vrij. Dat de stroom hier 15A was en geen 30A, zodat we de airco niet konden gebruiken moesten we zelf aankaarten. Wel $5 compensatie gekregen na reclamatie.

Kosten per nacht: $42

door op 24-06-2013

Door de vele werklui die hier een app. huurden was het sanitair niet schoon.

door op 19-10-2012

Nette campground, gelegen bij de ingang van het park (de weg naar de watervallen), gratis Wifi. Ligt aan de doorgaande weg naar Jasper, goede ligging en mooie plaatsen in het bos (met goede firepit).

door op 27-07-2012

Waren geen hookup plaatsen en we kregen serieuze korting. Heel ruime plaatsen op het gras onder een paar bomen.

door op 20-09-2010

We mochten zelf een plaats uitzoeken, geen grote camping. Aardige beheerders.

door op 17-06-2010

Zeer eenvoudige camping midden in het bos, zonder voorzieningen, behalve een houten hok als toilet. Mooie plek voor de primitieve kampeerder. Vlakbij Clearwater waar je een boottocht kunt maken, dagtochten kunt maken of een kano kunt huren.

door op 16-08-2009

Rustige camping achter een motel met alle voorzieningen. Laundry aanwezig. Vuurtje stoken naar hartelust. Grote plek in de schaduw. Zwembad was netjes. Geen last van motel.

Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan