Willow Springs Campground Clinton, British Columbia

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Willow Springs Campground
Cariboo Highway 6353
V0K 1K0 Clinton
Canada

GPS-locatie:
51.032461532, -121.549773216

Telefoonnummer:
+1-250-4597046

Website:
campwillowsprings.ca/

E-mailadres:
campwillowsprings@gmail.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Speeltuin
  • Vuilwater dumpen
  • Wasserette
  • Water bijvullen
  • Wifi

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (8)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 8
Kosten per nacht: $ 75 (1)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 25-07-2023 door

Op het eerste gezicht een standaard camping. Full-hook up, maar wel vlak langs een drukke weg. Maar.. de gezelligste camping waar bij op gestaan hebben: 's avonds werd er een kampvuur aangestoken waar alle campinggasten op af kwamen. De kolibries vlogen regelmatig langs.

Kosten per nacht: $75

Bezocht op 23-05-2023 door

Kleine camping aan een meertje, we stonden er slechts met z'n tweeën op doorreis, naast enkele vaste bewoners, goede mogelijkheden voor de was, schoon sanitair, vriendelijke, behulpzame eigenaar, weinig last van straatgeluid dat quasi stilvalt 's nachts

Bezocht op 13-07-2019 door

Eenvoudige camping, aan een klein meertje, naast de Cariboo Highway. Zeer vriendelijke eigenaren, die graag een praatje maken. Een verzorgde sanitaire ruimte, met gratis douche, en wifi. We hebben hier de was gedaan, voor een prima prijs. Wel een drukke doorgaande weg maar in de nacht geen last van. Full hook up plaatsen. Wij hebben hier gestaan met een camper van 23 feet. De dag erna hebben wij het plaatsje Clinton bezocht, en het museum ( gratis), zeker een aanrader! Leuke uitleg van vrijwilligers die in traditionele kleding rondlopen, men kan zelf kiezen om een vrijwillige bijdrage te doen. Een plaats met historie als het gaat om de goudzoekers.

Kosten per nacht: $35

Bezocht op 31-05-2019 door

Camping is niet al te groot en ligt dichtbij de highway en de vrachtwagens zijn goed hoorbaar. Een gedeelte ligt tegen de bosrand waar de plaatsen behoorlijk hellen. Andere plaatsen aan het meertje waar gezwommen en gevist kan worden. We stonden aan het meer en hier is de highway goed hoorbaar, maar 's nachts is er weinig verkeer, we hebben een goede nachtrust genoten. De plaatsen hebben full hook-up en een filepit. De beheerder komt het stookhout persoonlijk afleveren. Op doorreis een prima plek om te overnachten

Kosten per nacht: $35

Bezocht op 22-06-2018 door

Eenvoudige camping, aan een klein meertje, naast de Cariboo Highway. Vriendelijke staff. Prima voor een overnachting

Kosten per nacht: $25

Bezocht op 13-06-2018 door

Leuke camping voor onderweg, direct aan de Hwy. Vriendelijke ontvangst. Gedateerd maar schoon en gratis sanitair. Gratis WiFi.

Kosten per nacht: $28.35

Bezocht op 12-06-2018 door

Gewoon een prima camping om te blijven. Wij verbleven er 1 nacht.

Bezocht op 10-06-2017 door

Saaie camping direct langs de snelweg. Geen beschutte plaatsen, een groot open veld. Wel erg schoon sanitair, goede wifi en laundry service. Wij stonden hier 1 nacht onderweg van Whistler naar Clearwater en dan is het prima. Je bent zo weer op de route en de camping is niet te duur. Wij kampeerden hier met een 25 FT camper

Kosten per nacht: $26

16 september - Infodag Texas Style: presentatie, BBQ & livemuziek
Meld je gratis aan
30 september - Infodag en indianen in Zwolle. Dansdemo's, presentaties, meet & greet
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan