Parkcanada RV Park & Tenting Delta, British Columbia

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Parkcanada RV Park & Tenting
4799 Nulelum Way
V4M 4G9 Delta
Canada

GPS-locatie:
49.036018, -123.084651

Telefoonnummer:
+1-877-943-0685

Website:
http://www.parkcanada.com

E-mailadres:
info@parkcanada.com

Aanvullende informatie:

DEZE CAMPING IS OPGEHEVEN Vlakbij BC Ferries (Tsawwassen) naar Vancouver Island.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Tenten toegestaan
  • Wasserette
  • Wifi

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (11)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 11
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 25-09-2016 door

Dit was de laatste en ook slechtste camping van de 17 die we hebben gehad. Maar ja, dichtbij de ferry en Canadream. En dat waren de enige pluspunten. Snel vergeten. Als toevoeging op onze reis nog het volgende: Wij deden onze trip in de maand september. Eén geplande camping op onze route bleek reeds te zijn gesloten, een andere was vol. Op de overige campings konden we zonder reservering terecht (echter niet altijd full hook-up, maar dat is ook niet altijd nodig). Wel was het vaak zo dat horeca en/of zwembaden na Labour Day dicht gaan. Houdt ook rekening met het feit dat de Canadezen in het weekend veel gaan kamperen.

Bezocht op 16-09-2016 door

Laatste camping en niet ver van het punt waar we de RV moesten inleveren. Dat was het plus punt. Er wonen daar veel mensen die werken aan het nieuw te openen Outlet naast de camping. Camping had totaal geen sfeer maar gelukkig was onze RV voorzien van gordijnen dus die konden we dicht doen en zagen we niks van de camping.

door op 30-07-2015

Juli 2015 Na een prachtige vakantie was dit onze laatste camping. Helaas hebben we daar gratis souvenirs gekregen. Muggenbulten, tientallen. Verder was de camping troeperig maar wel goed sanitair.

door op 24-07-2014

We wisten niet wat we zagen. Dit was geen campsite, maar een dumpsite. Een camper graveyard. We hadden vooraf geboekt, maar zijn geen half uur gebleven. Alhoewel de ontvangst vriendelijk was, denk ik dat de campsite in de uitverkoop staat. Niet doen!

door op 07-07-2012

Slechts 7 minuten van de ferry in Tsawassen. Als je gebruik maakt van je eigen douche en toilet in je camper is het een prima camping. De voorzieningen zijn namelijk wat onfris en in slechte staat.

door op 11-10-2010

Afschuwelijke camping. Geen aanrader. Rommelig en vies. De toiletten deden het schijnbaar al heel lang niet meer en waren vervangen door tijdelijke toiletten zonder doorspoelmogelijkheid (gewoon een gat in de grond zoals je op picknickplaatsen in het wild wel ziet).

door op 26-10-2009

Een eenvoudige, wat rommelige camping, maar is prima gelegen als je met de veerboot van Tsawwassen naar Vancouver Island wilt.

door op 28-09-2009

Vies, maar goed voor de laatste/eerste nacht naar de camperverhuurder.

door op 06-09-2009

Faciliteiten waren onder de maat en niet schoon. We stonden midden tussen de werklieden die tijdelijk op de camping woonden. De camping is dicht bij de ferry naar Vancouver Island. Dat is het enige positieve dat er te melden is.

door op 28-08-2009

Vre-se-lijk!! Vies sanitair, groezelige receptie ( geholpen door een 14-jarig meisje schat ik) en niets wat ons daar zou laten terugkomen. Op één punt na: het ligt zo makkelijk dichtbij het inleverpunt van de Cruise Canada campers, in Delta. Daarvoor is hij ideaal. Wij hebben er maar één nacht gestaan, hebben er geen gebruik gemaakt van welke voorziening dan ook. Veel vaste trailerplaatsen. Voor één nacht was het net te doen.

door op 23-07-2009

Receptioniste (met hele familie) had het te druk met tv kijken. blok aan blok staan in niet inspirerende omgeving.

Schrijf een review
24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan