Golden Golf Club RV park Golden, British Columbia

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Golden Golf Club RV park
Golf Course Drive 531
V0A Golden
Canada

GPS-locatie:
51.33281467, -117.009115219

Telefoonnummer:
1-866-727-7222

Website:
golfgolden.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Restaurant
  • Vuilwater dumpen
  • Water bijvullen
  • Wifi

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (6)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 6
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 12-09-2022 door

De minste camping van onze reis. Hoewel de locatie prima is, straalt er niks van de campground af. Bij aankomst moet je het zelf allemaal maar uitzoeken, geen duidelijke verwijzing naar een receptie oid. Sanitairgebouwtje was wel netjes maar dat was het dan ook wel. Op de campground zou Wifi zijn maar wij hebben er amper gebruik van kunnen maken zo slecht was het signaal.

Kosten per nacht: $44

Bezocht op 14-07-2022 door

Minder verzorgde campground, rijk aan muggen. Sanitair is netjes, Golden op afstand. Mooi vertrekpunt voor uitstapjes maar de campground stelt te weinig voor en heeft niet veel aandacht. Sanitair is prima.

Bezocht op 30-05-2022 door

Camping op enige afstand van Golden (overzijde van de rivier) omringd door een golfbaan. Aanmelden bij de receptie van de golfclub. Ruime plaats tussen de bomen met electra en wifi. Water en sani-dump aanwezig op het terrein. Er was een nieuwe sanitairvoorziening met toilet en douche gebouwd. Leuk weetje: een mini-bibliotheek om je uitgelezen (engelstalige) boek om te ruilen of weg te geven. Goed startpunt voor uitstapjes naar Golden Skybridge, Wolven-opvang en Yoho National Park.

Kosten per nacht: $40

Bezocht op 13-07-2019 door

Rustige camping gelegen aan rand van golfterrein met open en beschutte plekken. Aanmelding doe je in het clubhuis. Geen toilette gebouw, alleen een dixi. Hadden veel last van muggen daar. Plekken zijn voorzien van stroom.

Kosten per nacht: $36.45

Bezocht op 13-06-2019 door

We had den 1 nacht geboekt maar zijn uiteindelijk 3 nachten gebleven. Stroom op de plek en water kun je zelf tappen uit een kraan. Een prima uitvalsbasis voor Joho Park. En in de omgeving van Golden kun je met een gondel de berg op wat zeer de moeite waard was. En er is een grizzly bear opvang park wat je kunt bezoeken. Banff was helemaal volgeboekt. Van hieruit kan je ook Lake Louise doen. (was ook volgeboekt ) Je zit dichtbij het begin van de Icefields Parkway. In het restaurant van de golf club kun je eten. Ondanks de golfers was het een rustige plek.

Kosten per nacht: $35

Bezocht op 24-05-2017 door

Prima uitvalsbasis om de volgende dag door Yoho Nat. Park te rijden en dan via Field naar Lake Louise of Banff. Gelegen in een bos bij een golfbaan met 24 Hook-up plaatsen met alleen stroom. Pas alleen op voor de beren, houd alles dicht 's avonds. We hadden 's morgens vroeg een zwarte beer aan de camper die het horretje bij de wastafel al eruit getrokken had. Door te schreeuwen en te slaan tegen de verduisteringslamel liet hij los. Ik had dit raampje open laten staan voor de frisse lucht omdat door het onweer ik de toproofs dicht had gedaan.

Kosten per nacht: $30

Kom langs op een infodag:
reispresentaties, camper bekijken, adviesgesprek.
Meld je gratis aan
Infodag 9 december met Holland America Line over cruises in Amerika & Canada
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan