Coquihalla Campground Hope, British Columbia

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Coquihalla Campground
Kawkawa Lake Road 800
V0X 1L4 Hope
Canada

GPS-locatie:
49.38069, -121.425754

Telefoonnummer:
+1-888-869-7118

Website:
http://www.coquihallacampground.ca

Aanvullende informatie:

Afslag Hope, langs het infocentrum. Volgende straat rechts en daarna rechtsaf de 7th Avenue nemen. Na circa 500 meter linksaf de Kawkawa Lake Road. Deze circa 500 meter volgen, rechts ligt dan de camping.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Omschrijving

Leuke camping met de mogelijkheid om langs de Fraser River te rijden naar de Hells Gate. Camping ligt aan de Coquihalla River

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Speeltuin
  • Vuilwater dumpen
  • Wasserette
  • Water bijvullen
  • Wifi
  • Winkel

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (29)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 29
Kosten per nacht: $ 61 (1)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 28-08-2023 door

Mooie plek onder bomen. Loopafstand van supermarkt en eetgelegenheid. Rustig. Vriendelijk geholpen bij de receptie.

Kosten per nacht: $61

Bezocht op 01-05-2023 door

Prachtig gelegen camping met grote verspringende plekken. Eigenaar aardig. Mooi wandelpad naar de Fraserrivier en door een bos naar een heel mooi meer waar je fijn kunt zwemmen. De Fraserrivier maakt in het voorjaar enorm lawaai en daar kun je ook vlak naast staan met een tentje. Het sanitair is onder de maat en niet echt schoon maar de plek en omgeving vergoeden heel veel.

Bezocht op 14-09-2022 door

in 1 woord : een RAMP!!!! vies, vuil, veel lawaai !!!

Kosten per nacht: $32

Bezocht op 03-09-2022 door

middelgrote camping. Sanitair redelijk. Wifi alleen bij de receptie.

Kosten per nacht: $55

Bezocht op 11-07-2022 door

Mooi plek tussen de bomen en langs het water. Gastvrij, rustig en voldoende voorziening om je eerste nacht op door te brengen.

Bezocht op 17-06-2022 door

Fijne campground voor RV met een plek tussen en onder de bomen. Een soort natuur camping met full hooke up. Toilet voorzieningen goed maar beperkt in aantal (2 dames). Ongeveer 2,5 uur rijden vanaf depot Canadream.

Kosten per nacht: $50

Bezocht op 18-09-2019 door

Zonder te reserveren was er voldoende plek. Op zich mooie plaats, ruim en voldoende groen. Sanitair was vies. Spinnenwebben overal in de douche, en vieze plekken op de grond in de hoeken. Ligging aan de rivier en op loopafstand van Hope. Je kunt bij de camping in september in een zijstroompje van de rivier de zalmen tegen de stroom op zien worstelen van dichtbij.

Kosten per nacht: $37

Bezocht op 16-09-2019 door

Deze camping ligt op een redelijke afstand van Vancouver en is daardoor geschikt als eerste overnachting, Full hookups, maar verder niet echt een bijzondere camping. Wel mooie plek onder de bomen. Redelijke Wi-Fi in de buurt van de receptie. Wij hadden van te voren gereserveerd.

Kosten per nacht: $48.3

Bezocht op 15-08-2019 door

Zeer mooie camping in het bos. Op wandelafstand van het centrum van hope. Wij hadden toevallig ontvangst van de wifi dit toch wat onstabiel was. Sanitair is verouderd maar proper.

Bezocht op 29-07-2019 door

prima camping in het bos en (bijna) op loopafstand van het stadje. dicht bij de othello tunnels. matig wifi

Bezocht op 16-10-2018 door

Deze camping is toegankelijk maar in oktober moet er gebruik gemaakt worden van zelf-registratie en zijn er bepaalde plekken maar beschikbaar. Het is een mooie camping, veel natuur en prive plekken daarnaast is het in het seizoen ook mogelijk om naast het water te staan heb ik begrepen. Je kan er een vuurtje maken en de douche is schoon (wel moet je 1$ betalen om te douchen)

Kosten per nacht: $35

Bezocht op 23-09-2018 door

Ruime plekken wel in de schaduw. Op loopafstand van Hope. Gelegen aan de rivier. Vanuit hier kun je makkelijk een trail bewandelen. Goede uitvalbasis voor een trip naar Hells Gate. Het was er niet echt schoon

Kosten per nacht: $40

Bezocht op 10-07-2018 door

Wij vonden dit een prettige camping. Mooie plekken in het bos. Ruim opgezet met meer dan voldoende afstand tot je buren. Wij hadden een plekje vlakbij de rivier. Het sanitair is oud maar schoon. We kwamen wat later op de avond aan waardoor de receptie dicht was. Er hing een lijst met namen en plaatsnummers dus geen probleem om onze plek te vinden.

Bezocht op 04-06-2018 door

Mooie plaatsen in het bos. Toiletruimte oud en wrak en te vies voor woorden. Douchen kost dan ook nog 1 dollar. Geen aanrader.

Kosten per nacht: $47.25

Bezocht op 30-05-2018 door

Fijne camping. Hebben er de laatste 2 nachten van onze reis gestaan voordat we de camper weer in Abottsford in moesten leveren. Mooi in het groen aan een rivier. Dichtbij de Othellotunnels. Hope zelf is een leuk plaatsje. Fijne plek om het nog even rustig aan te doen voordat we weer naar huis moesten.

Bezocht op 16-05-2018 door

Dit was onze eerste camping nadat we en mooie RV hadden opgehaal bij Traveland in Langley. Nog rustig, vroeg in het seizoen. We hadden een mooie plek no. 39 aan de woeste snelstromende rivier (zit wel een dijk tussen), de plaatsen zijn bijna allemaal met veel schaduw, dus rijk bebost. Bij de receptie werden we prettig te woord gestaan en vertelden ze ons dat we met de RV de volgende dag (kwartiertje rijden) naar de trail naar de Othello Tunnels konden rijden, dat hebben we toen ook gedaan maar helaas waren de tunnels dicht vanwege werkzaamheden. Sanitair onder de maat, oud en slecht onderhouden, wel warme douche. Winkeltje bij de receptie voor veel voorkomende behoeften in klein verpakkingen. Handiger dan de uitsluitend (grote) familie verpakkingen bij de Supermarkten. Een paar honderd meter voor de camping, bij de afslag van de highway kom je langs een super en een liquor shop, ook bij vertrek. Het stadje zijn wij niet in geweest. Al met al een prima begin van onze 22 dagen durende trektocht.

Kosten per nacht: $48

Bezocht op 02-10-2017 door

mooie campground met veel natuur rondom. Centrum ligt op enkele minuutjes rijden maar dat is niet zo'n spectaculair centrum. Verder hebben wij geen gebruik gemaakt van de sanitaire voorzieningen, wel gebruik gemaakt van de firepit met eigen hout.

Bezocht op 20-09-2017 door

Een mooie camping alleen erg jammer van het sanitair. Dit was heel vies. Overal spinnenwebben en ander ongedierte. En dan moesten we ook nog betalen voor de douches... Bij de receptie was hout te verkrijgen voor een kampvuurtje. Echter voor een paar plankjes hout moest je 9 dollar betalen...

Bezocht op 20-07-2017 door

Mooi camping, midden in de bossen. Mooie ruime plaatsen en dicht bij heel mooi riviertje. Wifi is gratis bij de receptie. Wij hadden full hook upp

Kosten per nacht: $53

Bezocht op 22-06-2017 door

Erg leuke camping. Rustig, bos, supergrote plek, heerlijk gebbqd op vaste vuurplek daar. Vonden wij een van de fijnste campings!

Kosten per nacht: $41

Bezocht op 12-06-2017 door

Mooie camping, vriendelijk personeel. Goede wifi gratis bij receptie of voor 1 dollar on site. Hook-up plaatsen zijn mooi en groot. Afstand naar dorp goed te lopen. Afstand Othello tunnels ongeveer 5 km, via een mooie route te bewandelen.

Kosten per nacht: $35

Bezocht op 07-06-2017 door

Vriendelijk ontvangst. Schone wasruimtes en bij de receptie wifi bereik. Prima eerste camping heerlijk in de bossen langs een riviertje. Op loop afstand een supermarkt waar je inkopen kunt doen. Niet de goedkoopste camping maar wel full hook up.

Kosten per nacht: $55

Bezocht op 21-05-2017 door

Prima campground midden in het bos. Let even op of het een lang weekend is voor de Canadezen. Dan trekken ze er massaal op uit. Wij hadden geluk met een laatste plekje.

Bezocht op 06-09-2016 door

Goede camping. Gelegen in bos. Prima uitvalsbasis voor Othella tunnels en Hell's gate. Sanitair voldoet, wifi alleen bij receptie. We hadden niet gereserveerd. Was ook niet nodig.

Kosten per nacht: $34

Bezocht op 02-08-2016 door

Nette camping in het bos vlak bij Hope met goede sanitair. Maar wel prijzig. Wifi alleen bij het kantoortje.

Kosten per nacht: $45.36

door op 09-06-2015

Mooie ruime plekken. Wel veel schaduw. Dichtbij winkel en restaurant. Langs mooie snelstromende rivier

door op 01-08-2013

Fatsoenlijke camping, maar niet het paradijsje waar naar verwezen wordt. Nieuwe gedeelte van camping ligt in de wind (erg fors toen wij er waren en aan de stand van de bomen te zien waait het er vaak). Te weinig voorzieningen voor aantal plaatsen, relatief duur.

door op 27-07-2012

Mooie ligging aan rivier in bosrijke omgeving, dicht bij het centrum van Hope.

door op 17-07-2012

Plek erg beperkt , apart betalen voor wifi wat ook nog eens niet goed werkte.

Schrijf een review
9 maart infodag in Zwolle:
presentaties (waaronder Zuidwest-Amerika), camper bekijken & adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan