Banbury Green RV Park Kaleden, British Columbia

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Banbury Green RV Park
930 Pineview Dr.
V0H 1K0 Kaleden
Canada

GPS-locatie:
49.4138086, -119.6047892

Telefoonnummer:
+1-250-497-5221

Website:
http://www.banburygreen.com/

E-mailadres:
banburygreen@shaw.ca


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Gameroom
  • Hookup-plaatsen
  • Vuilwater dumpen
  • Wasserette
  • Water bijvullen

Overige faciliteiten

  • Boot verhuur
  • Kano verhuur
  • Volleybal / Badminton

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (10)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 10
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 27-07-2022 door

Camping is heel groen en met fantastisch uitzicht op het meer. Plekken zijn klein en er is alleen wifi bij de receptie. Sanitair is heel basic maar het uitzicht maakt alles goed.

Kosten per nacht: $70

Bezocht op 25-05-2019 door

Mooie plek aan het water, vuurkorfje echt vlak aan het water als je een goede plek hebt. Plekken zijn wat smal maar de zonsondergang op het meer maakt veel goed. Wel wat ver van Penticton zelf af. Je kan er een stukje wandelen. We hebben er een wijntour gedaan, ze komen je dan ophalen en zetten je terug af op de camping of bij een restaurant indien gewenst. Dit hebben we wel zelf moeten regelen want de eigenaresse was vriendelijk maar niet erg behulpzaam.

Kosten per nacht: $48.65

Bezocht op 18-09-2018 door

Prima camping met een mooie ligging aan het Skaha meer. Wel ver van centrum Penticton af. Wij hebben een wijntour gemaakt en ons op laten halen op de camping. Dit met behulp van eigenaresse. Heel vriendelijk en behulpzaam. Douches waren knap. Wifi van receptie is gratis. Niet bij onze plek te ontvangen.

Bezocht op 08-06-2018 door

mooi gelegen aan een meer. wel iets te duur, lastig bereikbaar via een gevaarlijk afrit van de highway

Bezocht op 04-06-2018 door

De ligging is fantastisch aan het Skaha Lake. Plaatsen aan het meer met de vuurplaats aan het water. Het viel niet mee om een goede, egale plek te vinden. Veel plekken zijn nogal schuin. De paden zeer smal en het is manoeuvreren met de camper. Aardige eigenaresse die niet het kantoor uitkomst maar nogal zakelijk de afhandeling doet. Beperkte aanwezigheid van de receptie maar dan staan de vrije plekken op het mededelingenbord aangegeven We mochten zelf een plek uitzoeken. Toilet en douchegebouwen verouderd maar werkte wel prima zonder munten. WiFi alleen bij de receptie.

Kosten per nacht: $45

Bezocht op 03-08-2017 door

Mooie plekken direct aan het meer, wij hadden 30 graden plus, dus heerlijk in het meer kunnen zwemmen. Geen last van wegen of treinen. Veel vaste staanplaatsen. Jammer dat het receptie personeel net hun mindere dagen hadden, vriendelijkheid was ver te zoeken.

Bezocht op 12-06-2017 door

Prachtige plekken aan het Skaha meer. Tijdens ons bezoek (juni, matig weer) nog wat koud, maar bij zon of later in het jaar prima te doen. Faciliteiten zijn goed.

Ideaal voor een dagje zon aan het einde van je trip.

Kosten per nacht: $40

door op 09-10-2013

Dit is een echt kampeerterrein mooi gelegen langs het grote meer. Voorzieningen zijn goed.

door op 19-07-2010

Een heerlijke groene camping aan het water. Full hook-up en zeer vriendelijke staff. Wij waren er met 2 kleine kinderen (1 en 2 jaar), voor hun was het saai, maar als de kinderen iets ouder zijn dat kun je lekker het water in.

door op 31-08-2009

Prachtig gelegen kleinere camping aan Lake Skaha. Geen last van de weg want onderaan steile helling. Alle plaatsen zeer dicht bij het water. Niet ruim maar ligging vergoed veel.Veel vaste plaatsen.

Schrijf een review
24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan