Canyon Farms RV Park Kelowna, British Columbia

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Canyon Farms RV Park
Field Road 4020
V1W 4G1 Kelowna
Canada

GPS-locatie:
49.8375672, -119.3728821

Telefoonnummer:
250-801-196

Website:
canyonfarmsrv.com/


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Wasserette
  • Wifi

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (20)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 20
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 14-08-2019 door

Leuke, kleinschalige camping, die wel wat afgelegen ligt. Prima om heen te gaan als je Kelowna hebt bezocht en de volgende dag weer door wilt rijden. Wij hadden plek nummer 10 naast de boot waar geen dump was maar we konden de volgende dag van die van een andere plek gebruik maken. Wel heet in de volle zon (andere plekken hebben meer schaduw). Mooiste sanitair van de hele reis en ook met volgeboekte camping nooit hoeven wachten. Tijdig reserveren!!

Kosten per nacht: $61

Bezocht op 10-08-2019 door

Schattige kleinschalige camping (8 plekken) bij een boerderij. Hele aardige eigenaars, zeer behulpzaam. Iedere ochtend verse eitjes van de kippen en groenten uit de moestuin kon je kopen. Mooi volleybalveldje, zeer nette wc/douche. Mooi gelegen in de heuvels buiten Kelowna, wel flink op afstand van het centrum en het Okanaganmeer. Camping is voor ons geboekt, dus bedrag onbekend

Bezocht op 30-07-2019 door

vriendelijke camping op de boerderij. ca 10 plaatsen. alleraardigste ontvangst. op ca 20 min van de stad en vlak bij de spoorbruggen (20 min berg op), die je niet mag missen. perfecte wifi

Bezocht op 09-07-2019 door

Mooie kleine camping met uitstekende douche- en wasfaciliteiten. Kost wat, maar je krijgt er ook zeker wat voor terug. In de buurt kun je een mooie fietstocht maken over een oude spoorlijn.

Kosten per nacht: $61.95

Bezocht op 01-10-2018 door

Nette, kleinschalige boerderijcamping met kipjes en prachtig aangelegde tuin en plaatsen. Schoon sanitair. Behulpzame eigenaresse.

Kosten per nacht: $51.45

Bezocht op 14-09-2018 door

Een prachtige kleine camping waar we heel spontaan werden ontvangen. Op elke picknick tafel stond een bloemetje en een emmertje voor de etensresten die aan de kippen gevoerd werden. Ook konden we eieren en verse groente kopen uit de eigen tuin die je ter plekke aan kon wijzen. Ruime plaatsen met tussen de staanplaatsen druivenstruiken waarvan je onbeperkt mocht plukken. Leuke ervaring.

Kosten per nacht: $51.45

Bezocht op 13-07-2018 door

Prima kleine camping. Mooiste van de reis. Erg netjes verzorgd en keurige wc en douche. Aardige eigenares. Drive-thru plekken, maar wel ruim en mooi en netjes beplant. De kippen zijn er enthousiast als je ze voert (spaghetti vinden ze heerlijk). Op 5 minuten lopen van het park start een wandeling door een regionaal park. Je loopt eerst naar beneden de beboste canyon in, daar loop je rond en vervolgens ga je via hetzelfde pad terug. Leuke wandeling, maar niet spectaculair (er zijn mooiere wandelingen als je richting de Rocky Mountains gaat).

Kosten per nacht: $62

Bezocht op 02-06-2018 door

Zeer behulpzame gastvrouw, mooie kleine camping met schone toilet en douche. $61,95 voor één nachtje met een C19 camper. Wel een beetje duur.

Kosten per nacht: $61.95

Bezocht op 17-05-2018 door

Ongeveer een half uurtje na Kalowna kom je in een vriendelijk zacht glooiend natuurgebied met vooral veel golf terreinen. Canyon Farms is een aardigk uitziende goed verzorgde camping met uiterst vriendelijke eigenaresse, die de tijd neemt om je alles uit te leggen. De plaatsen zijn niet met veel privacy maar we hadden rustige buren (allemaal uit te buurt, kwamen hier vaak). Leslie heeft veel oog voor detail, bloemetje op de camping tafel en goed onderhouden weiden. Organisch afval apart houden voor de kippen. Het sanitair was perfect en schoon, slechts een douche maar dat leverde toch geen grote wachttijden op. We begrepen dat er een goed restaurant op loopafstand op het nabij gelegen golf terrein is. Voor bezoek aan de Kettle Valey RAilway moet je wel eerst een eindje rijden, we hebben dat niet gedaan omdat veel was ondergelopen door overvloedige sneeuwval eerder in het voorjaar. Overigens was het weer in de 2e helft van mei nu uitstekend, tussen de 25 en 30 gr C!

Kosten per nacht: $35

Bezocht op 30-05-2018 door

Erg leuke (maar kleine) camping op het erf van een boerderij. 1 wc en 1 douche voor alle gasten. Gebruik wasmachine kost 2 dollar. Vlakbij Kettle Valley Rail Trail, waar je erg leuk kunt fietsen. Eigenaresse erg vriendelijk. Reserveer ruim op tijd! Full hookups beschikbaar. Water moest hier minimaal 2 minuten gekookt worden (dit is volgens de eigenaresse elke zomer het geval).

Kosten per nacht: $52

Bezocht op 04-06-2018 door

Camperen bij de boer. Max 10 plekken die eigenlijk altijd bezet zijn. Wij hadden niet gereserveerd en toch werd er een plek voor ons geregeld in de moestuin. Enorm aardige mensen en prachgige voorzieningen. Wel is 1 douche en 1 toilet wat karig maar we hebben toch nooit lang hoeven te wachten voor gebruik van deze voorzieningen. In de ochtend de kippen voeren. WiFi werkte goed en is inclusief de kosten per nacht. De vriendelijkheid en geboden service rechtvaardigen 5*

Kosten per nacht: $62

Bezocht op 04-06-2018 door

Dure camping, privacy beperkt omwille van lage planten. Er zijn wel maar een 12-tal plaatsen. Onstabiele wifi aansluiting. Slechts 1 douche aanwezig, maar wel in nieuw en verwarmd gebouw. Camping is pal naast golfterrein.

Kosten per nacht: $61.95

Bezocht op 08-09-2017 door

Prachtige kleinschalige camping, warm onthaal, rustig gelegen, alle nodige voorzieningen. Goede uitvalsbasis voor wandel- en of fietstochten in de buurt, ook goede doorreiscamping.

Kosten per nacht: $35

Bezocht op 11-09-2017 door

Dit is een leuke camping bij een bezoek aan Kelowna. De camping is klein, maar alles is prima geregeld. De eigenaresse komt persoonlijke langs met een praatje en tips voor de omgeving. Wij hebben lekker gegeten in de buurt bij een golfbaan. We hebben een mooie fietstocht over een oud spoor in de omgeving gemaakt. Weinig plaatsen, reserveren aanbevolgen.

Kosten per nacht: $65

Bezocht op 12-08-2017 door

Deze hele kleine camping had een superdeluxe toiletgebouw met was- en droogmachine. Een ontzettend aardige eigenaresse. De camping lag prachtig naast een golfbaan in de wijnstreek. Het wifisignaal was niet zo sterk. Wij hebben geluncht bij Quails gate winery op zondag. Heerlijk! Deze winery was minder groot dan Mission wine gate. Het personeel was erg vriendelijk en de winery lag prachtig aan de oever van een riviertje. Tip: Van tevoren reserveren is wel handig en vraag of je, als het weer het toelaat, buiten kunt zitten. Topper. Wij willen graag nog eens terug naar deze prachtige streek, die niet zo toeristisch, maar zeker net zo mooi is, maar dan anders, dan Tofino of Whistler.

Kosten per nacht: $58

Bezocht op 05-06-2017 door

Kleine RV camping maar heel gezellig en knus. Zeer vriendelijke beheerster en erg behulpzaam. Sanitair heel schoon en ruim. Dichtbij Scenic Canyon Regional Park waar je prachtige wandelingen kunt maken. En je kan van de camping ook naar Myra Canyon waar je kunt fietsen over oude spoorbruggen. Reserveren noodzakelijk zeer geliefd.

Kosten per nacht: $57.75

Bezocht op 15-06-2017 door

Mooie kleine camping, net sanitair. Vriendelijke eigenaresse. Enkele kilometers vanaf een prachtige fietsroute de Myra Canyon Bij de Myra Canyon kan je langs de canyon fietsen over een oud spoor met maar liefst 18 spoorbruggen en 3 tunnels. Een must om te doen

Kosten per nacht: $50

Bezocht op 17-06-2016 door

Er kleine camping, (er zijn maar 8 plaatsen) santitair was het beste van onze hele vakantie (al is er maar 1 douche). De eigenares is super vriendelijk. Als je wil kan je tegen (kleine betaling) een paar van haar verse groenten, eieren kopen. Vlak aan het begin van een (niet toeristisch park) waar je een wandelingtje kan maken. Voor de rest wineries en een glof in de buurt

Kosten per nacht: $45

Bezocht op 20-05-2016 door

Kleine camping, zeer populair dus van tevoren reserveren! Uitstekend, hele vriendelijke eigenaresse, camping is ook kippenfarm, light 6 km buiten Kelowna zelf (zuid-oostelijke richting). Mooie ruime camping met veel grote RV's, meeste klanten staan er voor langere periode. Alle sites goed level, full hookups. Zie ook http://www.rvparkreviews.com/regions/british-columbia/kelowna/canyon-farms-rv-park en http://www.canyonfarmsrv.com/ Geen herrie van treinen of highways! Heerlijke nachtrust. Kelowna zelf (met heel veel shopping met name langs Highway 97 in 6-10 minuten te bereiken. Veel mooie wineries met erg goede wijnen - aanrader is Quail's Gate Vineyard, Boucherie Road in West-Kelowna. Fantastische wijnen (met name Old Vines Foch) - niet goedkoop - en een mooi restaurant voor lunch of diner met mooi uitzicht vanaf terras. Wel reserveren van tevoren . Zie http://quailsgate.com/restaurant/opening-hours/

Links: http://www.rvparkreviews.com/regions/british-columbia/kelowna/canyon-farms-rv-park en hun eigen (vrij primitieve) website: http://www.canyonfarmsrv.com/

Kosten per nacht: $46.2

Bezocht op 19-08-2015 door

prachtige camping in de heuvels van Kelowna. Zeer vriendelijke eigenaresse die alle kampeerders persoonlijk verwelkomt Mooie plaatsen op grind afgescheiden door druivestruiken. Sanitair erg mooi. Prima camping om Kelowna en omgeving te verkennen

Kosten per nacht: $45

Schrijf een review
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!